BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 5, 2009

.: eE jeLeSh2 :.

yuhUu..
tD saJe meninJau aLam maYa seLepas YM ngn cik oShinZ
begiTu byk pLAn kiToraNg ariNi
bErmuLa DenGan
Align Center +dIscuSSioN eLa yaNg tingGal lagi SkeT+
+ keNa peGi pRinT adVs yAng dA diImproVised+
+gaMe diScuSsiOn kUl 4 ngn MonaL & zuRinNa+
adUyAi baNyaKnyE
huHuhU
lIst kaT atS tu SumE kitOraNg keNa prEseNt eSok
hOpe caN do weLl tOgetHer

taPi
yaNg akE terAmaTla jEleSh
bUkaN seBaB xdPt DatIng
bUkaN seBab xdaPat teNgoK movIe
bukAn juGak sEbaB maKan
taPi sUmE seBab
tenGok ruMate aKu yAng aLa2 reLaX giLer
huHu xMacam aKu yG alMost evEry seM eVery yEar
mIngGu tErakhIr itU aDalah miNggu
miSs daFf & thE geNg tiDak meLelapKAn maTa
keSian X?
ciaN kan kaN....

ok ni ctEr pSl ruMateKu
sEmalAm mIss dafF baLik arOunD 9.30,
mAsuK biLik teNgoK gElap je sudDenly piNtu xkUnci
haA hati Ni da Cuak
muNgkiNkaH miSs daFf terlUpe utk meNgunCi piNtu maSa nAK kuaR td??
nAmPak laPpy keSayanGanKu stiLl beRada diatAs meJa
tUp tUp buKAk laMpu tu Die rUmateKu seDAng tiDo deNgan leNanYa
huhu leGa..

tU yaNg meNjadiKAn miSs daFf terAmatla jEleSh
teNgok diE relaX
cAm xde Pape nk Buat
miSs dAfF??
haa seBab nK toPup bAliK tiMe kUar siaNg smLm so
baLik je teRus mengaDap thESis ku,cHaptEr 4
alhamDuliLah berjaYA menghabIskAn chaPter 4
tApi harUs diIngaT yanG iaNya stiLL perLu diEdit lanTAran
laNguAge yaNg diGunAkn agAk aLa2 je hehe..

sO skRAng miSs daFf keNA p biLik cik wAni utk
diScuSsiOn yanG seTeruSnYA
dAn di kEtiKA iNi kUl 11.35 miNit pAgi...
rUmaTekU masIh lagI eNAk di baNtaL dAn tIlaM emPukNYa
stIll dEnGan jEaNs yaNg tiDak diTukaR dAn baJu pUn
seteLAh diHituNg rAsaNya dAh 12jaM leBiH diE tiDO
jEleSh2!!
miSs DafF??
xCukUp maSa nAk tidO cAmtu =(

hUHuH..
p/s: sAbaR ye mIsS daFf, uR tuRn wIlL cOmE =)



0 orang bagi komen beliau: