BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 8, 2009

.: fiNaLly :.

deAr pUrPliSh...
aRinI baRu teRaSa maCam nAk menGaruT kaT blOg ni3
seBeluM ni3 juSt viEw jE orAng lEn puNye n3
hikhik...
(haKikAtnyA bZ seBaB baNyaK xsImeNt yaNg maSih lUm seteL)
teTapi
aLhamDuliLlaH
suMe preSentaTion dA abIsh
saTu wRitTeN rePorT dA suBmiT
rEpoRt gaMe yaNg luM suBmiT (tHouGh da sIap)
sEbaB maSih peRlu di tOucH up
UntuK mEmpeRbaIki keKuraNgan rEpoRt itu h3k h3k...
sEkaraNg mIss daFf aNd d gEng maSih laGi bErtUngkUs luMus
menYiapKan 2 eSsay laGi, yanG haRus diSiapKan bEfoRe thiS sunDay
seBab..
oN sunDay miSs daFf & sIs oShinZ beRhasrAt uTk puLang
ke KampuNg, dAn keNala sIapkan Dulu kaLaU taK kEsiaN
nGan miSs waNie ngn sIs yAniE
keNa siaPkan beRdua jE
saNgaT tiDak aDiL utK meRekA kaN kawAn2
apE yaNg pEntiNg?kErjaSaMa hahah =)
(bZ puN seMpat laGi pK nAk baLIk umAh?)

ala laGipUn dA laMa xbAliK
aNd dlM histoRy taUn nIe la miSs daFF balIk
umaH deNgan kaDar yaNg amAt sedIkit
hehehe
kEpuLanGankU Ke uMah yaNg seKejaP tu seBenarNya
nAk meMInta reStu daRipaDa mAk & aBAh
seBab tU da Jadi kEwajiPan pAda mIss dAfF beForE fiNaL eXam ...
"yaNie nAk eXam dA ni3 mAk aBah, thIS iS d fiNal oNe,
plEase wiSh mE luCk"
(sEdiH sKet iNtoNatIon di SiTu)

haA sMbuNg paSal eSsaY td,
sEmaLam da Wat haLf & tiNggaL laGi haLf utK comPlete
d otHEr onE iS sTiLl peNdiNg
(kEnaLa siaPkaN saTu2 kAn)
aRinI keNa saMbuNg laGi buAt eSsaY tuE
haRus deNgan kAdar yAng seGera
cHAiyoK2!!!

p/s: aLamAk taDi tuJUan oN laPpy ni3 seBab nAk teNgoK theSis
tiBa2 tErmenGarut kAt bLOg niE...
sUdaH!!!





0 orang bagi komen beliau: