BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 27, 2009

.: tOwaRdS d eNd oF....;.

wElL thIs wIk Can Be saId aS a fInaL wiX i"m stAyiNg heRe aT kEris MaS CoLlegE
afTer thIs nO moRe yE kwN2 hUhU
acTually minggu nie mIsS daFf teNgah fInaL eXam yaNg seCaRa tidaK lanGsuNg
meRangKap eXam yAng tErakHir sElaMa 3 taUn stuDy kat cNi
i'Ll miSs thiS moMeNt seWiuSly...
toWarDs d EnD niE,miSs daFf aNd tHe gENg tElah bEruSaha stUdy uNtuk eXAm,
taKut mA, paPer yaNg da lEpas taH la mCamaNe resUltnyE
bUt i tRied my bEst wAt? hEhe bEst kE...
eRm oNe moRe thIng, nIe thEsiS punYe ciTe
mY suPervisoR sTill lUm rePly eMel yaNg miSs daFf,ee cMne ni..
seBenarNya arinI da Due daTe utk anTar theSis tu, tp Since diE luM pulaNgkan
baLik mY drAft, so I duN noE whetheR iS thRe anyThing daT i neEd to cOrrECt oR not
eRm Nnt lamBat la Miss dAff baLik umAh klU benDa tu xSiap laGi
dEnGar2 kalAu nK waT hardboUnd utk thEsiS taKe tiMe,makLumla MustiLa
raMai oRanG yaNg nk jIlidKan tHesis diOranG juGAk Kn???
So uRmm miSs daFf puN xTau cmNe nie,darI pg Td tGgu eMel buT xdE puN lg,
riSau juGak niH.....
Ok la, bEttEr miSs daFf menguNduRkaN dii dulu,nK keNa stuDy,sOk ad pAper
ELA paGi2 plaK tu, ha pApeR maUT la juGak tu leBih KuraNg.


oRait,adiOsss....

0 orang bagi komen beliau: