BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 23, 2009

.: mY haNdpHonE :.

hUhU n3 kali nie agak dukacita sket
sebab....
miSs daFf telah kehilangan fon!!!
wAwAwA...

Citernye semalam miSs daFf n the geng kuar sesama,
p mid valley, we were having a great time together...
mkn tyme, jejalan cuci mata, siap tgk fesyen show lagi tuh
tak thn btul la hehe..
everything was fine at first till d moment we want to get back to UKM...
so masa nak balik semalam, tggu la train but
ramai sgt org, sesak sgt..
cam pelik pulak sebab bkn tyme weekend pun,
so kitorang tunggu la train cam biasa..
bila train da smpai cpt2 kitorg try bolos nk masuk tren tu
then we did it, hahah..
but somehow miSs dAff merAba2 poket kiri kanan dpn dan belakang,
(poket sendiri ye kekawan)
guess what???
fon misS daFf da xde ma,suda hilang huhuh
tyme tu rasa cam nk nangis,bkn nak tp da ternangis da kot..
paStu ngAdu Kat mR.daRl tapi lagI sedEy
miSs daFf keNa marah seBab x caRefUl ='(
So skrg miSs daFf tidaK lagi mempunyai fon,sedey kan?
even fon tu murah je tp da tiga taun pkai,syg sey...

haa xlupe jugak kepada sahabat2 miSs daFf
waNie + sIs yaNie + cU aJa
yg support miSs daFf masa kuaR semalam as a birthday present,
yg telah tlg berusaha utk carik blk fon miSs daFf,
timE kasih dkt my rumate sbb bermurah hati
meminjamkan fon die utk miSs daFf pakai
utk sementaRa wakTu niE
luv u guys,jasamu dikenang =)

erm td pg baru mempunyai keberanian utk gtau mak,
bile da kol alhamdulillah mak xmrh cuma psn len kali kn careful la,
yg da ilang tu nk wat cmne,bkn rezki kite lg..
tapi last mak ckp "klu jumpe fon org,curik blk" hahaha
pe punya pesanan la mak ku syg,ank mak ni xkejam camtu lagi
sudah terbukti baik dan suci murni lagi heheh (perasan)

then, tau x miSs daFf xpegi puN jumpe doc gigi arini
seperti yg telah dijanjikan dgn doc tu last wik
sbb pg td bgn lewat dan siap2 terus ke libry..
tp yg nsb baik, doc tu xdpt kol miSs daff la sbb fon tu da ilang heheh
gigi da xsakit tp utk langkah berjaga2 harus dicabut
next tyme la ye doc heheh...

ok la till here first

p/s: mR,daRl xde rAse naK bg fOn baRu kE eK?hEhE


2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

xde rezki kn..neway kalu dapat sapa yg curik tu blasah terok2 ae..GATAL!!
huhu
em miss oshinz nk kasik pepper spray..
miss wani nk je korek2 bijik mate die tu~~~

dafFodiLs (",) said...

hehe xckup kuat plak nk blasah miss wani ye =)