BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 2, 2009

.: aKu, kAu & dIa :.

Suda beberapa hari rasanya tidak meng'update'kan blog ni,
kesibukan miSs daFf dgn xsiment plus project paper lg then make me
bz like a bee hehe..sory di situ kerana telah meminjam tagline oshinz =)

Ceh d intro x masyuk langsung ngn title kat ats tu
So, seperti title yg telah diwar2kan tu,
dat's wat i'm gonna tell u dear blog...

Arini mR. dArL gtau yang XGF die call him..
nk tau pe yg die ckp??

"kenapa sllu kol abg xdpt?eka mintak maaf sgt2 ngn abg.
Lagi staun eka da abis study n will be stay home.
eka nk jaga abg blk.."

sort of like dat la ayt die,maaf xdpt nk wat citation di sini ye heheh...
means die nak couple blk la ngn my mR.daRl?eeeeeeeeeee.........
guEss wat is my feeling when dia kluarkan statement yang cmtu?
suka hati die je kan,time die xnak dulu senang2 je clash cmtu suddenly bile
da nk abis study cari blk, senangnya die...

miSs daFf sedey ke?
aah sedey ckit ni je, tu kan dugaan
at least Mr. daRl da jjur kat situ,to let me know bout that....
tQ deaR fOr beiNg hoNest with me, I appreciate it..

miSs daFf xmo fikir serius sgt,
klu ditakdirkan jdoh dengan dia adala kan...
andai bukan jdoh tu ngn die, pun kena jugak terima..

Erm tiLl here,gtg =)

2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

emm btol3 miss daff..jgn pk2 ok!
nk exam nih..
em pandai la ur darl nk decide..
of course la dia pon ley nmpak mana kaca mana permata..cewahhh..hee

Anonymous said...

aieliani09.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading aieliani09.blogspot.com every day.
quick loans
online payday loan