BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 5, 2009

i'vE tO b stRoNg...

Salam,
kadang2 instinct hati kite sgt betul,ye miss daff da percaya dgn tu sume
bkn sbb miss daff xpernah percaya sblm ni, cuma miss daff belum laluinya lagi...
tapi kali ni its really happened...

Dalam beberapa n3 sebelum ni byk cte psl feeling miss daff towards mr.daRl,
bukan meminta simpati tapi sekadar meluahkan rasa hati...
semalam mr. darl betul2 wat miss daff rasa tertipu
benci, marah,geram n sedih
sebab die sanggup wat camtu....
semalam jugak kitorang slow talk, tp x berhasil..
memang orang selalu ckp kite kena selalu discuss ngn pasangan
tapi die bagi 1000 1 alasan yang rasanya miss daff xbleh nk terima
alasan yang die bagi xcukup meyakinkan miss daff kenape
die kena wat camtu...

lagi satu yang miss daff baru tau, member2 yang lain da ad pun yang
tau pasal ni cuma diorang xsmpai hati nk gtau
ye miss daff faham kenapa diorang wat camtu,
sengaja xmo memburukkan keadaan yang sedia da teruk...
sekarang miss daff xtau pe status kitorang, die xbagi kata putus pape...

tapi alhamdulillah sebab miss daff tau cepat sebelum lagi lama..
klu bleh miss daff xmo wat keputusan terburu2, takut menyesal di kemudian hari..
miss daff tau miss daff kena kuat to faces all this stupid things,
ye harus!!!
xde die doesn't mean i've lost everything,
miss daff still ad member2 lain yang oweyz stand by me,
yg still menyokong watever decision i'm gonna do,
thanx babe!

Rite now, miss daff teramat la sedey, bukan sebab xbelh terima hakikat tu
cuma sedey bile i didn't get an honest explanation form mr.darl as wat i'm expected from him...
wat i'm gonna do is just pray, supaya ditenangkan hati ni,
supaya miss daff bleh handle benda ni dgn baik..
please pray for me guys, i'm really need ur support!

miss daff agak emo ketika menulis n3 ini, sehingga ada beberapa
titisan jernih yang menitis.....ermm sory my dear blog!

p/s: "hidup bukan forever gula-gula"

*quotation from miss oshinz,pinjam sat ea sis*





0 orang bagi komen beliau: