BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 29, 2009

giGi oWh GigI....

salam sume dan slmt pagi..
mula2 berita penting hehe
(intonasi ala2 din beramboi kat era)

citer psl gigi ni, dah sminggu lebey miss daff
mengalami saket gigi yg teramat sgt,
saket tu smpi xbley tdo...
memang xbley blah btul, nsb baik
kje kt ofis xde la byk sgt, so kena kje pun
bley rest gak..

setelah sminggu gitu asik mkn ubt je,
then mak abah suh p klinik..
so miss daff p la private klinik check gigi ni,
menggigil jugak kaki ni nk msuk klinik
tu sbb da tau confirm kena cabut nih.
(da tau sbb da p klinik kt ukm aritu)

tggu punye tggu the tibala masa yg dinantikan
ass. doc tu paggil la,
CIK NOOR IZMALIANI RAZHALI,
SILA MASUK YE.
haa amik kau, tapi dgn muke yg agk confident miss
daff pun redah je la, masuk...
doc tu check n x-ray skli,
(bygkan ke'serius'an tu....)
then doc tu ckp cmni...

Dik, ini gigi memang suda rosak, so supposely
memang kena cabut..tapi i kena bedah sket u punye gusi..
klu u nak operate,ad 3 condition u kena tau:
1. Kos (RM600 for sebatang gigi!!!)
2. Duration operation 2 around 45minit!
3. Saket tu maybe akn smpi sminggu!
klu u stuju u bley wat apointment ngn doc lps ni.....

pastu miss daff reply yg miss daff akn fikirkan benda tu dulu
and discuss dgn my parents,huhu..then doc just bg ubt je...
(ubt lg...)

huhuh gitu la lebey kurang yang doc tu ckp,
takut betul mndgrnya.
so skrg gigi ni still ad lg tp saket tu da kurg sbb
mkn ubt yg ad tu, byk gile...
telan je la sbb xmo saket heheh
setelah 2 minggu gitu miss daff xde slera nk mkn tapi
skang da bley mkn blk, cume kena ht2 masa nk
mengunyah, so difficult!

p/s: menyesal x cabut gg ni ms kt ukm arituh huhuh =(


2 orang bagi komen beliau:

peAnut said...

6rat utk sebtg gigi?????
aiyooo..blk ukm p cabot laa..haha

dafFodiLs (",) said...

peanut:heheh tu la
klu bley da p da nih peanut =)