BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 9, 2009

duGaAn bEtuL....

Salam..
miss daff skrg berada dlm kondisi yang amat
tidak sihat..
dengan masalah yg xbpe nk setel lagi
plus ngn skt tekak yg buat miss daff rasa cam nak demam..
ingatkan sakit tekak biasa pastu miss daff td pg
masa nak mandi juz try check on my mouth..
suddenly miss daff found dat ad ruam kecik2 kt ats lidah
dkt ngn ank tekak tu n satu lagi ada
ulser betul2 kat ats anak tekak tu,gile!
miss daff xpenah lagi kena ulser kat ank tekak tu huhuh..
patutla miss daff rasa cam ssh nk telan mknn,sakit je
bile smpai kt part tu..
rupa2nya ad sumthing kt situ,yg nsb baik ulser tu xbesar sgt
hrp2 cpt la sembuh..
arini da gtau my sis in law suh die bwk blk ubt ulser
from her klinik, hope bile da blk nnt ubt tu da ada...
sakit tp xmo p klinik...
my mum plak bsg xbb tgk miss daff semacam je this wik,
biasala pening ngn problem tu je,
tp xgtau kat mak..
kwn2 je la tmpat miss daff gtau,takut nnt mak risau..
tp td after gtau ad ulser kt ank tekak tu baru la
mak xrisau sgt,juz ask me to go to clinic only
and i juz say yes, i will...
heheh utk meyedapkan hati mak tu, xbaik wat die risau...
skang ni kt ofis, akak sorg lagi tu lum sampai
so miss daff mengabiskan masa dgn melilau
kat alm maya ni hehhe....

p/s: tiada pesanan utk arini.

0 orang bagi komen beliau: