BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 20, 2009

kenapa mesti sayang die???

Kenapa mesti sayang die?
miss daff xtau tapi yang miss daff teramat la sure is
miss daff memang sygkan die..
korang sume mesti pelikkan?mesti rasa miss daff
ni cam orang bdoh sebab still ngn die even die xjujur dgn miss
daff sekarang..
lately nmpk die nk menebus kesalahan tu, tp setiap kali die buat
memang miss daff rasa die x ikhlas lagi,
die buat sbb terpksa, sbb xnk kehilangan...

miss daff buat keputusan plg stupid rsnya bile give him
permission kat die befriended dengan sumone yang rsnya sume da
tau siapa..xperlu lagi miss daff bercerita lebih lanjut..
sebab tu hanya akan buat hati ni lagi sedey...

sepatutnya problem yg happened between us ni da bleh jdkan sebab
utk clash ngn die..
xpyh nk cr reason lain utk break up ngn die,
xperlu beralasan utk mengelak lagi,
but every time miss daff cuba utk itu miss daff x mampu,
ia hanya akan buat miss daff rs lebih kecewa..
skrg miss daff hanya berdoa,
kalau betul die dgn miss daff, everything happened pun he will b mine
if not, miss daff bersedia utk itu...

miss daff xd jawapan knpe miss daff sayang die,
tapi persoalan tu la yg sentiasa da dlm kotak itam kepala ni
ha..miss daff cuba utk tidak terlalu memikirkannya,
tapi semakin miss daff cuba, rasa tu semakin kuat
sehingga kadang2 miss daff rasa sukar utk bernafas,
sukar utk berfikir dgn tenang...
tapi alhamdulillah miss daff still ad sahabat2 yang masih lagi setia
mendengar masalah, berkongsi pendapat dgn miss daff tentang hal ini...
tq u guys!

p/s: can i juz let it go wif d flow?


1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

i'm the one who is always willingly to hear from u ait..:)
dun want u 2 be sad..
its not ur fault 4 loving him..its just only him that do not know how to appreciate u in his life..
haaaa kan wani da bebel..hik3