BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 11, 2010

+- diA daN ayAm iTu??-+

Well pepagi da wat statement agak pelik di situ eh..
gile busan duk ofis ni..
bulan ni rasanya xde ramai customer kot
tu yg jadi busan nih..
dengan aircond yang cold gile,
kerusi empuk ditambah plak dengan
irama2 merdu yang berkumandang di radio itu
kemudian diselang seli dengan drama dan movie itu ini di astro
*ha dpt imagine x ofis i yg best?hikhik...
so utk mengelakkan miss daff busan thp cipan,
kat sini miss daff nak bg kite2 gelak..
*klu xklaka pun wat2 gelak r eh?request la plak...huhu

hokey,act sbnrnya miss daff ad teka tekuk,
mR. daRl punya teka tekuk ni kn tidak bermotif..
gile!
ok,storyboard teki tekuk tu pendek je,cmni....

"ada sorg lelaki ni kan,satu hari dia nak bunuh diri,
then dia p la terjun bangunan yang tinggi...
pastu nak dijadikan cerita lelaki itu xmati pun
juz injured.
dah dia injured, tapi ad aym plak yg mati??"

camtu kesah nya...
ha pelik2,sgt pelik...
korang agk2 kenape?
apsal plak ayam tu bleh mati?
apa hubungan dia dengan lelaki itu?
ishhh konpius2...
So cuba korg teka,tu pun klu ad yg nk teka la..hikhik
kalau xde pun nnt miss daff bg
jawapan in d next entry ya..
hikhik...

p/s: entry busan di pagi hari =p

1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

dah p terjun atas ayam tu..so wassalam la..haha