BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 22, 2010

stRawbEriEs + choColaTe

*saya dgn strawbery + coklat aiskrim

hye assalamualaikum w.b.t
ha siap bagi salam penuh2 lagi tu
mood baik nampak??
well harusla pagi2 bermula dengan senyuman kan
baru la hari bleh berlalu dengan ceria
cam title yang kt atas tu
nampak cam best dan menyelerakan kan..
orait, terus ke point itu ye

Last sunday,my family and i went to the tanah tinggi
haa guess which tanah tinggi we went to??
erm harusla yg paling dekat ngn lipis ni kn
xkuasa mau pegi jauh2 in a day
so we went to tanah tinggi cameron highlands!

*ladang teh

it's juz an accidentally plan,juz busan2 so my bro in law
meng'suggest'kn cadangan itu
konvoi tiga buah kete, along angah and alang..
minus plus we all 12 altogether
meriah?
xpun sebab ad lg yg xikut ha..
tapi yg penting si kecik 3-3 going together.
gerak jam 1130 am then sampai atas around 1 something
if i'm not mistaken la..
cam biasa la kalau dah sampai ke sana of course xde lain yang dicari
mesti strawbery,tea dan segala mak nenek sayur yang sgt byk
dengan harga yang juga berpatutan..
we went to the KeA fArm,
ala pasar yang ad byk2 sayur, buah,bunga,teh, and souvenirs2
yang sumenya in red color,strawbery la katakan..
haa hampir nk cramp jugak ni sebab sejuk plus ngn hujan
yang renyai2 turun tu menjadikan cuaca tu jadi lagi sejuk
even hujan tu xlebat sangat pun..


* darwish pun mkn strawbery eskrem =p

tHen we went to the strawberry farm,
tapi sayang strawberry baru dipetik,
xdapat tengok ladang strawbery yang meriah in red ha..
so kitorg makan2 je la kat sini,
antaranya strawbery + coklat plus dgn aiskrim lagi
sangat sejuk,but heaven..

*saya & abg n wifey kt brinchang =p

lepas lepak2 kat sana sume terus pegi naik
Gunung Brinchang, sgt tinggi dan sgt sejuk
tibe2 feeling kt london hahaha geli =p

Around kul 7 kot baru trun dari atas sana dan terus
bergerak to home,sampai umah kul 12 lebih
kelentung kelentang sket pastu terus tdo..
best dpt jln,tapi syg
abah ngn lagi 2 adik miss daff xikut huhu
len kali bleh pegi lagi =)

layan picca lagi sket


~ibu2 dan anak2 beliaw~

~inilah mummyku~

p/s: hokey sudah penat mau upload,sekian..

1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

weit..pegi tarak ajak sama kita kah?hehe