BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 28, 2010

bELog oWh bELog...

Well lately byk no problemnya..
byk issue yang sepatutnya xjadi problem tapi
dah 'terjadi' masalah tau..
Siapa yang salah??
aku, dia dan kamu punye salah!
hikhik..

Erm hokey la,let's story eh
my heart & me got d issue
sume pasal ini belog la,
yang xsimpan rahsia
hahah salah siapa?
salah owner dia la..
xpenah2 pun mr.darl tu amik tau pasal belog
ini and then suddenly dia carik
dan JUMPA!
good job deaR!huhuh...

Tapi hasilnya we had quarrel..
admit it is my fault,
tapi that thing xde pape pun...
aku & dia tu da jadi sejarah pun,
we're juz friends
*juz like u & her!!!
xde pape yang perlu dirisaukan pun
u & me will still be together
if we're meant to be,
just pray d best for our relations k...

Dan selepas discussed itu ini dengan dia,
dan pelbagai perjanjian dah dimeterai
sumenya da setel,
alhamdulillah hubungan sudah kembali normal
dan berjalan seperti biasa
*suka!

credit to my friend yang sgt setia mendengar
luahan hatiku ini dikala permasalahan melanda,
kamulah tempat ku mengadu,
cam aduan rakyat pun ada gak ahaks!
but i really2 thanx to you babe =p
*muahhh,muahhh,muahhh....

p/s: sorry eh =)



4 orang bagi komen beliau:

wani said...

erkk siapa ituuuuu..haha
alhamdulillah la kan kalu sume dah lancar..hihi
pray 4 ur bes ok

peAnut said...

normal la kn?
hehe.
*pnah mngalami nsib yg sma*
kantoi!
haha

dafFodiLs (",) said...

wani:yup,everything is fine,back to normal =p

pinad:hehe aah normal je tapi mereka je tu kn??hahak kantoi juga di situ....

saya_arief said...

penah kene gak..huhu.