BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 3, 2010

PM mAu dAtaNg??

Salam satu malaysia wahai kamu2 yang
sudi membaca belog ini
*ces ada ke??
Ok2,terus ke point itu babe

Last monday samapi la today,
otw miss daff mau pergi keje,
rempit ngn abah je time tu
then nampak la cam sibuk je bandar lipis ni
ada yang tengah cat kolam ikan,
cat2 pasu2 bunga,cat itu dan ini
tabas itu dan ini
agar segalanya nampak indah
*chewahh indah ke?

ok2 then dlm hati ni tertanya2 jugak pehal ek
diorang2 ni bizi sangat mengecat itu ini,
buang tebiat ke pe?
*xbaek punye
sampai ofis terus la gebang2 ngan akak ofis ni
then dia cite la pM mau dtg,
on 23rd march 2010
kalau xsilap tarikh tu la
owh that's why la sume cam rajin dan bersusah payah
bekerja dengan gigih
rupanya ad orang penting mau visit...

bila difikir-fikirkan balik
miss daff rasa bersyukur jugak sebab pM nak dtg
tu sebab baru lah nampak
bandar lipis ni meriah sket,
nampak la perubahan tu sket..
sebelum ni bukan tak ok cuma bila ada event yang
camni baru la nampak lebih perubahan tu..
alhamdulillah

hokey,husband akak ofis ni dah pesan siap2 kat
kitorang jgn ngada2 nak kluar masa event tu
sebab banyak jalan yang akan ditutup
dan confirm la jem sgt2...
abah pun da pesan camtu jugak
*abah frust sebab cuti polis kena beku time cuti skola hikhik cian abah
lagipun bandar lipis ni bukan besar sgt,
ad event sket2 pun da bley jem...
~~~ till here ~~~

2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

jalan yang akak ditutup?hehe..kaya eh akak tu ada jalan sendiri..keh3..lawak jer..lalala..

dafFodiLs (",) said...

uit..hehe typing error maa...
tp bgus jugak klu akak ni ad jln sendiri,kaya babe...