BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 11, 2010

Aku & sEsuAtu cOnteSt!!!

hye all
perkara yang miss daff selalu buat kalau
busan ialah jenjalan la kat sekitar alam maya nih
then terjumpalah satu contest yang agak
menarik jugak kalau join
title contest tu cam title n3 ni lah..
"AKU & SESUATU"
contest ni dianjurkan oleh
http://bme-hotperfumes.blogspot.com

ops before that, let me introduce it first:


contest

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mestilah mempunyai blog
  2. Jadi followers blog http://bme-hot perfumes.blogspot.com (x nak follow pon x pe..hikhik..tp lebih bagus lagi korang follow jela)
  3. SAPE yang join this contest bme-hotperfume akan jadi follower dorang..(dgn kerelaan hati..hehe)
  4. letakkan banner contest kat atas ni kat side bar blog anda
  5. Link kan blog ini dalam blog list korang
  6. buat 1 entry dengan tajuk "AKU & SES UATU".. wat entry about kisah gambar yang korang post kan tue.. contohnye pic anda bersama kucing or something yang anda sayang..lebih kurang cm tuh la..kalau boleh link kan terus ke blog http://bme-hotperfumes.blogspot.com
  7. Last sekali tinggalkan entry anda & url blog anda di comment box entry saya...

Hadiah-hadiah untuk pemenang:

1ST prize = (2 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

2ND prize = (1 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran h ot perfume)

3RD prize = (1 botol pek 30ml & 1 botol pek 5ml & 1 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

*jenama perfume boleh dipilih sendiri

ANTARA HADIAH YANG MENANTI PEMENANG



Tarikh tutup : 31 march 2010..

Hope u all enjoy yaaaaaa…..

...........................................................................................................................

hokey kat sini miss daff nak cite pa sal sesuatu yang memang sangat
close ngn miss daff...barangan yang selalu wajib dibawa ke mana2,
kalau x bawak feel like something wrong ha gitu...
ok,sesuatu yang dimaksudkan itu adalah my "handphone"..

well tak dinafikan bukan pelik pun kalau ada handphone pada zaman2 camni,
sume da canggih2..ada itu dan ini sumenya dihujung jari..
okey let's begin the history of miss daff's phone

ingat lagi,dulu2 sangat2 susah nak beli handphone,
harga dia pun mahal lagi
so dulu masa first tim e miss daff pakai fon,
abah juz blikan fon "nokia butterfly" je,
*alamak xingat nokia series pe,hikhik
masa tu miss daff form 4 kot
agak lama jugak pakai fon tu
sampaila wat matrix kat Shah Alam then further degree
kat UKM barula miss daff tuka fon lain

erm nokia 3230
tapi kan fon tu miss daff beli ngan duit pTptn hahak
xbaek sebab miss daff dah me nyalahgunakan ptptN itu
masa tu pun harga fon tu still lagi mahal,bila da dapat beli tu
terasa sangat2 la syg k at handphon e itu..
dia lah segala2nya,kemana2 pun dia lah yang wajib dibawa..
then nak dijadikan cerita on the final year during study
handphone tu hilang...huhu sangat sedih sampai nangis2
ingat lagi incident tu happened masa otw nak blk uKM dlm komuter
miss daff langusung xperasan hand phone tu da xde kt genggaman till
miss daff teringat nak reply msg sumone,
then tengok2 d a xde...huahuahua...
nangis2 then kol2 da xdapat,bila da dapat org tu cakap bukan2
so utk mengelakkan dari berlaku kejadian yang tidak diingini
miss daff terpaksa la melupakan hasrat utk mendapatkan handphone tu semula...

then bila da abis study ba lik umah abah bagi fon lain
heheh fon ni model nokia baru la jugak tapi tak la canggih benor,
harga fon ni xsampai seratus pun kalau tak silap heheh
and model dia nokia 1202 kalau tak silap hokey..
erm yang lagi best fon ni abah dapat free when he bought a motorcycle
then miss daff dapat free la pakai fon tu..
masa tu ingat juz amik la fon tu,better dari xpakai fon langsung sebab
miss daff ngn fon memang da xbleh dipisahkan...

then setelah agak lama meminjam fon abah tu then yang latest dan terkini
miss daff pakai fon sony ericsson w595...
well akhirnya dapat jugak miss daff m emiliki fon ni,baru bpe bulan
je handphone ni menjadi milikku..
ni pun hasil belas ihsan dari mr.darl jugak
*dia topup sket utk miss daff dapatkan fon ni,tQ!
well tu je la sejarah m iss daff pakai fon..
tu yang miss daff ingat la,yang tak ingat?
yang pinjam fon akak jap2 tu?pe cer?heheh...



* kronology fon yang miss daff penah pakai hikhik
inilah my "sesuatu"


p/s: itu story saya,cerita kamu bagaimana??jom join...hehe



1 orang bagi komen beliau:

Baiz said...

tq join this kontest good luck yA