BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 22, 2010

siapa dan siapa dan siapa kamu...

siapa kamu & kamu & kamu?
hehe act miss daff tetiba ter'rajin' nak jawab tag
tag given by miss oshinz,
perut kenyang, mata pun bagi sign ala2 je
so mls mau lyn ngntuk so ini la hasilnya..
tadaaaaa, tq oshinz kerana tag ini!

1. Siapakah diri anda di rumah?
Juz an ordinary girl wif a simple life..saya tidak bertukar menjadi
dinasour or whatsoever thing when i'm home hehe..in short,
i am s.i.m.p.l.e...

2. Siapakah diri anda di samping rakan?
Depends on the situation, can b fun can b boring babe
kalau dengan besties memang fun la kan, story morry yang kadang2
3 hari 3 malam pun belum tentu habis...kalau dengan member yang
agak pendiam selalunya akan ketiadaan idea utk bercerita
dan gusip2...hehe..

3. 5 benda yang anda idamkan yang masih belum tercapai
* kereta kecil warna merah hikhik
* rumah sendiri yang selesa utk didiami
* duit yang beriban2 dalam akaun bank
* job yang better than i've today..
* kawen la kot??hehe miang!

4. siapakah nama pasangan anda?
nama beliau adalah mr.shawal

5. 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda
aduyai kenape mesti 5??huhuh..yang pastinya dia bleh jadi
seorang yang sangat best dan jugak xbest, we are not perfect rite?
but the thing is dia tidak merokok, so i likeeee...

6. Bilakah tarikh anda couple?
saya sebenarnya tidak ingat tarikh bersejarah itu,
*bersejarah???sila muntah hokey!
hehe ujung tahun 2008 if not mistaken,bleh plak cmtu..hik

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Erm lain kali tanya la kenangan manis eh?hehe orait..
dun wanna remember all those bitter part, past is past k
life must b moving on and on, x gitu??

8. Lagu tema cinta anda?
Perlu ke tema itu?rasanya cam xde kot, tapi mungkin
akan difikirkan kemudian lalalalala...

9. Apa perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
nothing, juz being what he is and never change ur feelings,
that's ol..saya terima kamu seadanya, cewaahh..

10. tag 10 rakan yang lain
tiada perasaan untuk menge'tag' org lain ,
but feel free if ada sape2 yang nk try tag ni k..
btw,nice tag babe!

p/s: some people say u're lucky man....hehe
tetiba teringat lagu kt blog oshinz!wekk.....


0 orang bagi komen beliau: