BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 25, 2010

4.25 am

4.25 am tadi,miss daff dikejutkan oleh mr.darl
dia call dengan suara yang sedih, suara cam sakit pun ada jugak..
cuak la miss daff ni, da pepagi buta tu dia call
kepala ni da fikir bukan2 dah,tah ke mana la
dia ni pergi n kenapa itu dan ini sume..

miss daff tanya dan tanya tapi dia still senyap je
last2 dia gtau jugak yang badan dia xbleh gerak!
hah! cuma yang nasib baik kaki n tangan fine,still bleh move
miss daff plak dari baring tu terus duduk, risau gile
apehal la plak dgn dia...

miss daff belum jumpa dia lagi pagi ni,
tadi call still cakap xbleh move,sakit kt belakang
dunno why,dia pun xtau
dan hari ni dia cuti,katanya nak pegi hospital kalau larat
xpun nak pergi massage..
huhuh i am so worried bout him,
please God dun let anything bad happen to him..

p/s: worried bout evrything..

2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

erk..nape tu weh? harap2 die okay saje ye.

syafawani said...

hah?erkk dun worry k dear?doakan dia ok ja eh?