BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 7, 2010

sakitkan kalau pendam rasa itu??

ehem ehem...
keseorangan hari ni kat ofis membuatkan miss daff
jadi teramat la busan
tapi best jugak sebab customer pun x ramai..
so i've chit chatting wif my fren
currently at uUm studying law..
together wif her at ASASi LAW at UiTM SHAH ALAM
previously..

Story punye story dia pun cite la pasal sorg mamat ni
yang miss daff taw masa kitorg ASASi lagi dia
duk usha mamat ni
mamat ni x dinafikan ok la,ada rupa sket,agama pun ok
*yang miss daff nampak la!

Then ditakdirkan diorg ni still dpt study together2
kat sana,doing law la..
tapi sedih kat member miss daff ni sebab
sampai hari ni dia pendam je rasa dia tu
minat dari jauh je katanya
miss daff suh dia try confess tp dia takut plak
kena reject, so what to do??
juz wait & c laa
lama2 sakit jugak sbb perasaan x terluah kn
tapi whatever happens pun bersahabat tu lagi best
biar jadi kawan dari jadi musuh di kemudian hari kn?

p/s: remind me myself!



0 orang bagi komen beliau: