BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 18, 2010

dia masih ada...

Entry di petang hari,di saat tinggal lagi ebebrapa
minit sebelum miss daff mengakhiri tugasnya pada hari ini
macam biasa hari ni seperti hari2 yang lain jugak
cuma internet hari ini tersangatla slow
macam siput,entah2 siput pun lagi laju dari kamu wahai internet..

Fuhh panjang intronya
well nothing yang best nak cite petang ni,
sesaja nak menghabiskan sisa-sisa petang
dengan cerita2 yang sama,dan sangat suka
diulang-ulang di sini..
Arini mr. darl suruh tolong pegangkan fon dia
sebab fon ni baru dia amik lepas anta servis,
then around tengahari gitu, somebody call his handphone
i know her, really know actually
erm i juz pick up d phone,suddenly orang di sana
diam seribu bahasa,rasa cam cakap sorang2 pun ada
*memang ckp sorg2 pun huhuhu
Bila lunch tadi juz story kat mr.darl,every single thing.
miss daff marah ke that tipah call?
xde la,sikit ni pun xde
sebab kalau juz nak kawan xde salahnya kan
i'll understand
but bila dia buat camtu nampak sangat cam dia takut,
mr.darl pun cool je bila miss daff cite,xde plak la cuak dia tu
nak sangat jumpa that tipah,wanna noe what her problem doing this and that..
memang la pokok takkan bergoyang kalau xde angin,
tapi kalau pokok tu stand still je,xde goyang pun, means??
*ayat pun dah tunggang terbalik huhu

Tapi bila dalam situasi camtu,
macam la miss daff fikir
cam biasa la,negative thinking huh!
but tadi xde gaduh2 marah, alhamdulillah..
tu turn dia yang salah,kalau turn kite?
huh azab,tidak adil sungguh....

p/s: it's easy to forgive, but it's hard to forget....


3 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

luv ur last note!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

perempuan tu kacau lg? pergh.. bosan kot. sabar je la u eh.. pe bleh buat kan..

dafFodiLs (",) said...

wani:tQ babe!
oshinz: xde la kacau sgt,miskol2 cmtu je la i angkat xnk ckp plak..bf dia xde agknya tu yg kacau2 bf org hakhak..well nvm..