BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 2, 2010

+- kepInGin maU peGi TAMAN NEGARA!-+

salam sume..
well arini kat ofis busan2 pastu tengok tv la
cam biasa mm tu la pun act kitorg kt ofis kalau xde keje.
Erm tengok punye tengok, apstu ad documentary pasal
national park,kat pahang ni la..
yang dekat kuala tahan..


huh sangat2 best bila tengok dlm tv
miss daff belum pernah pegi lagi ke situ,
*even mmg stay kt phg hukhuk
kepingin sangat mau menjejakkan kaki ke situ...
Actually nak pegi tu xde la jauh sangat dari lipis ni
ad byk choice kalau nk pegi sana..
melalui jln darat or sungai,
both ways can do..
kalau miss daff nak pegi plan mau pegi naik bot,
baru adventure ye x?kihkih berangan je la kamu ye..
tapi siyesly lepas tengok tu td terus rasa mcm mau pegi
huhuhu tulun2...



see?
i told you,
view dia cntik sangat2,teringin mau jln kat
canopy walk ni,huhuh
gile mengidam nih mau pegi sana
kalau la dapat pegi,heaven woo
tapi...
when can i go there dear?

p/s: sudah plan dgn kakak ofis ajk pegi sama kihkih..
ad sape2 mau ikut lg?



8 orang bagi komen beliau:

Dak Wan said...

Teman pernah masuk XPDC kat sini. 10 hari berjalan dalam taman negara weii.... penat tapi indah! Klu pergi, jgn lupa bawa kamera dan bateri spare yg fully cas k?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

weh.. memang nak g pun. tapi duit takdork. adoiyai.. byk water fall kan kat situ.

dafFodiLs (",) said...

Dak wan: heheh mesti heaven kn,tgk pun da tau best..hehe harus2..

oshinz: aduyai,kt pun sm,tp teruja gile nk pegi huhuh...jom2 jalan2!hikhik

syafawani said...

weit jgn nak ngade tingglkan i hokeh..i nak pegi jugak~~

dafFodiLs (",) said...

wanie:hikhik meh2..

Aeddy Asdy said...

emmm..macam nak join gak lah..boleh ker.?hihihihi..

salam perkenalan bloggers..do visit my blog..thanks...

dafFodiLs (",) said...

asdy:hehek bley2,d more d merrier =))
tq 4 visiting k

Aeddy Asdy said...

tq..actually kol me aeddy..asdy is my dad name..:-p