BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 10, 2010

tak peRlu aDa rAsA itU...

Salam...
title n3 cam agk serius je kan..
aah and i really feel that feeling..
reason?
entah la,tetiba je rasa camni..
lepas tengok arini ad org post sumthing kt fB
tetiba terus ad rasa nie..
lepas setahun rasanya miss daff xperlu ada lagi rasa ni
but why suddenly i feel that again n again n again..
eeish xsuka rasa ni..

Erm ok,pernah tak korang2 sume ad rasa regret
bila korg da buat sumthing,
xkisah la dlm pape yg korg buat?
ha cmtu la yg miss daff rasa skrg
ee xphm la..
act it's not a big deal pun,
i juz wanna let go all these feeling,

xsuka bila rasa camni..
kan ke best kalau miss daff xtau pape,
xkan dengar khabar berita bout it,
xkan ada yang menyapa dgn panggilan ini lg "hye syg!"
xkan ada sape2 yang nk cerita pasal itu ini pada
miss daff pasal itu dan ini
tanya itu dan ini
yang semestinya akan buat miss daff rasa lagi worse!

Erm rasanya xperlu ada rasa itu lagi,
miss daff dah letih,
i've mine already
hope it'll b end wif a happy ending
but who knows
later...?
i juz can't keep thinking of it...

p/s: hanya kau yang mampu,that's it!

3 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ape kes?!!

dafFodiLs (",) said...

oshinz: i rest my case!hikhik

syafawani said...

aittt..heh..mana u punya stori baru kst i nih??