BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 20, 2010

cinta antara kau,aku dan dia...

Wahh title xbley blah di situ ye..
udah macam cinta tiga segi pun ad jugak
well ini story tidak ada kaitan dgnku ye
*at least utk kali ini kihkih..

tu sebenarnya tagline cerita AdaMaya tu
now showing on tv3
every monday to thursday at 6.30 pM
cerita yang best, enjoy je bila tengok cite itu..
Plus plak gandingan Lisa Surihani wif Sein,
sangat masyukk hokey
cantik dan handsome...
storyline dia mcm I'm not single jugak sket
but still ad changes di sana sini
so korang2 takdela busan bila tengok cerita
yang ala2 sama mcm movienya kn
anyway cerita ni sgt sweet..
*tetibe ter'berangan' ad dlm cite tu..eh syuh2..!


*so sweet...huhu..

OST AdaMaya- Yang Terindah by Dakmie

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga kau izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakianan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memilki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku terasa indah...

p/s: sejak bila pandai review2 cite nih??



3 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

dpt tgk daa:(

kOkO cokeLaT said...

owhhhh mmg best citer nih,
suke2 sgt2 tgk sein n lisa belakon same,
comey~~~~

p/s: amboi ari tuh time cte na o mei, ost na omei, skang citer adamaya ost die plak..hahaha....bagos2

dafFodiLs (",) said...

wani: hehe nnt tgk la ye,best2..

koko: taw xpe,comel mcm kite knknkn??kahkah...kt harus mengikuti peredaran masa,x gitu cik koko?hehe..