BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 14, 2010

mau ke sana atau ke sini....

hai2,salam satu malaysia..
arini kite ke udara lagi bersama dengan miss daff
yang ngok ngek kepala kemek
huahuahua..
Opsss terlebey suda..

Orait,seperti title di atas,
no idea sebenarnya nak bagi tajuk ape
sbb entry ini utk sesuka dan sesuki hati saja
mau membebel dalam ini belog..

Dah alang2 membebel nih, miss daff sebenarnya
ada terlalu la byk program dlm bulan ini..
suka ke?
harusla suka tapi sesak sket la jadinya ha hehe
sebab??
faktor2 duwet yang semakin hari semakin berkurangan la
*ala salah kamu sendiri jugak!

The first week on April da pegi kuantan
untuk exam tu la,nasib pegi dgn parents
klu tak harusla kekeringan sudah poket ku ini
this coming saturday plak my sis ajk pegi key el,
jenjalan katanya huhuh..
miss daff ni klu ajk time poket tipis ni payah r sket,
x syiok nnt mau berbelanja huh
hokey next week plak ada company punya
event kt Fraser Hill plak, harus kena pegi la plak
tapi save sbb semuanya akan ditanggung beres
hehe i likkkeeee..
and the final week on april tu still dlm dilema
akak ofis ajak pegi Langkawi Island
haa yuhuuuu!bleh pegi berholiday on ticket of belia punye
program for 3D2N babe,heaven dapat ber'holiday'..
tapi macam da tak dapat pegi la plak
since semalam mr.darl ajak pegi kenduri kawin
sepupunya dekat Klang, kena temankan dia drive
sebab nak gerak memalam...
kena plak hari yang sepatutnya pergi holiday huhu
aduyai rosak plan, ingtkan nak pegi itu Langkawi..
tapi still lum habis berfikir lagi, xtau
mau ikut dia atau ke Langkawi...
camne ek??
nnt kalau pegi Langkawi mamat tu membebel plak,
tapi klu x pegi Langkawi tu rasa cam rugi sebab
bukan selalu pun dapat pergi berfoya2 heheh..
tapi kalau ke Langkawi confirm ada org akan muncung 14inc
dan membebel 4 hari 4 mlm belum confirm habis hehe
Anyway, still lum decide lagi, fenin!

p/s: sebab ni lah PT still pending lagi hahaha xbaek punye...

2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

wehhh nak ikot p langkawiiii!!! hehehe..haa kalu u pegi i cup pesan coklat taw!!!!

dafFodiLs (",) said...

hahah insyaAllah babe,still lum decide..