BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 13, 2010

entry busan di pagi hari...

hye all, tersangatla busan hari ini
eh bukan today je,last few days pun sama..
nak berblogging pun xde idea nk story
xde cerita mau share..

cuma haa last saturday miss daff pegi exam
sPA tu dekat cherating..
sambil exam smbil holiday la
tapi malangnya pegi kejap je..
penat memerah otak mencari jawapan utk exam
dari jam 9 am till 4.30 pm
haa lama kn??
tapi alhamdulillah la,miss daff bleh la jwb cuma
lum tentu la betul ke x kan hahah sebab
i didn't read much,so juz go and belasah je la
luckily ad jugak sket2 yg da tau huhuh
tapi kn yg lagi best exam kali ni
x macam exam2 yang biasa tu
sebab exam tu dlm bilik seminar dan seatnya dekat btw each other..
dekat cmne??ha duk sblh2 tu ha..hehe
plus lagi miss daff ad kwn yg jugak dr lipis,
sis in law akak ofis ni, then apa lg ktorg
duk sblh2 siap bleh tiru2 lagik tu
xbleh bla btul,hahah tapi lum sure bleh lulus pun..
tengok semua orang pun wt cmtu, kitorg pun pe lg kan..
erm no idea tempat tu cmtu masa mula2 pegi,thought
it will b like a normal exam la,
seat yg jauh2 tu,cam exam sPM tu ha..
sekali cmtu plak,maybe la sebab terlalu ramai calon so xcukup
space la kot, sbb tu jadi cmtu..

Hikhik cite da basi pun lagi mau cerita
apa bleh buat,tersangat la busan ni ha..
no idea tempat lain examnya cmne plak,
hehe between pengalaman exam yg best,
tawakal je la..
klu ad rezki ad la kan,xmo berharap sgt...

p/s: tiada pesanan!


0 orang bagi komen beliau: