BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 22, 2011

cantik menarik tertarik kau memang da boom!

Disebabkan hari ni cuti kan so
kerja dirumah hanyalah membuat
lesson plan dan lesson plan lagi sampai termuntah
haih maybe jugak cik tipah nak observe sok
haih rsau makcik ni ha...

eh jap bukan nak cite tuh,
nampak tak benda alah yang cute miut lagi cun
melecun nih???haaa nak cite ni la...


~ keychain nama ~

~ bantal ~
~ HP pouch ~

~bantal~

tadi tgk WHI kan so ada sorang kakak
ni ha dia wat craft cantik2,
bantal la,keychain,pencil case
dan manyak lagi lah....

so miss daff usha2 la blog dia nengok gambo2
yang cantik menarik tuh,so dalam hati
dah bunga2 mau order jugak
cantik dan harga reasonable kot
murah la kalau nak dibandingkan dengan usaha
yang dia amik untuk buat satu2 tu kan..



haa see cute gile kan?
feels like wanna grab one la
hukhuk tapi tempahan tak buka lagi untuk this
month,have to wait...haish sabau..
eh lupe,all this things korang
boleh tengok sini
ini belog tuan punya kedai ye semua,
sile la melawat ke sana,banyak lagi yang comel2
yang miss daff pinjam dan letak ni
adalah antara koleksi yang ada di sana
sure terpikat punya lah,
anyway credit for for the tuan punya ye
and wish u all da best!







p/s: nampak sangat xde keje sampai boleh
promot orang punya blog..hehehe saya suke!







0 orang bagi komen beliau: