BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 2, 2011

cerita seram...

title entry di tengah hari kHamis
yang sangat berbahagia okeh
tiada kerja
*okeh tipu,sbnarnya banyak kerja sgt!

Last few days anta member sorang p
bus stand
biasa la mau balik kampung
sebab cuti laya cina meh hakhak
otw ke sana tu la makcik tu cite plak
sehari sebelum tu beliau seperti biasa la
pepagi around 6.50 cmtu keluar
dari umah untuk p sekolah lah
okeh dia drive sorang2 ye...

sepanjang dalam perjalanan tu ada driver
lain yang selalu bagi beam kat kwn miss daff nih
so beliau ni inagt takde pape la,
mungkin jugak sebab lampu depan
dia kaler putih, so driver lain silau dek kerana lampunya itu
walaubagaimanapun kejadian tu berlaku lagi pelik
bila kereta kat belakang pun duk beam dia jugak
haih ape kejadahnya semua pun mahu
bagi beam nih,aiyakkk
*kata beliau di dalam hati...

perjalanan diteruskan dengan rasa gundah
gulana di dalam hati,berdebar
pergerakan kereta tu sangat slow even
si member miss daff nih
dah habis tekan pedal minyak tu
*secara logiknya mestila laju kot??
then nak dijadikan cerita lepas je melalui
sebuah masjid,baru lah terasa kereta tu
bergerak seperti biasa,dan tiada lagi
driver lain duk beam dekat beliau...
haih ape agaknya ye???

Bila dengar cerita dia tu,kepala mula
duk fikir yang bukan2...
hurmmm ada 2 kemungkinan:

~kereta dia problem so terus jadi slow???
~ ada something2 yang tumpang pegi masjid???

eeeeeeee tegak bulu roma ni kot,
okeh2 ari ni kat umah tinggal 4 orang jek
so xmo layan cerita bukan2,takutttttttttt....





p/s: hantu cina kuar nak p raya jugak x???hikhik

0 orang bagi komen beliau: