BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 4, 2011

mau share

yuhuuuu & assalamualaikum w.b.t.
haish penat cerita dating2 je selalu kan
kali ni nak cite lain ah
tapi still la bersangkut paut dengan
itu punya cerita hakhak..

haih takde pape cuma cik daffodils mau
share chalet best kat KT
haa kalau itu pokcik datang selalu dia
tak mau stay kat hotel tu,
tapi selalu nak chalet,resort ha yg
ala-ala tepi pantai gitu...


see???sort of astaka gitu la
sangat best melepak
tempat ni tengah2 dan dikelilingi oleh
bilik2 kat tepi tu
decoration menarik,
binaan dan style bilik tu macam
klasik sikit dan diperbuat daripada kayu


Yang latest stay kat dia stay kat
Anjung Pantai Seberang,
ha lokasi tak jauh dari umah sewa
miss daff dan bandar Kt
boleh dikatakan dia duk tengah2 la
bandar KT ni plak
pusing ikut mana2 jalan pun
still la boleh sampai,
cuma yang berbeza tu jarak perjalanan
dia,haihhh..

ha belakang miss daff ni adalah ruang untuk
BBQ gitu,ada meja dan tempat yang
untuk bakar tu jugak
kawasan yang agak luas,
ada banyak pokok2 rhu kot
kat sekeliling kawasan chalet ni
hehehe maaf kalau silap


Okeh berbalik pada Anjung Pantai Seberang nih,
harga agak mahal la tapi still
reasonable dengan condition bilik
tapi yang penting sangat okey kalau pegi
dengan ahli keluarga yang ramai
sebab most of the rooms are large and
suit with a big family
tapi ada la kan rate dia kan...

hehe tetibe rasa macam nak share
sebab tempat ni ok kot
eh lupe,tapi kalau untuk p nak stay sorang2
tak best kot,sebab standard room dia
lagi sesuai untuk more than 1
cam rugi sket la kalu duk sesorang...

hehe pape pun,overall
tempat ni best dan cantik
suka!
pape boleh check out link dia k?
bubyeee!




0 orang bagi komen beliau: