BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 25, 2011

You're very d annoying!

hye peeps!

Entry terakhir sebelum berangkat pulang
ke kampung halaman
wahhhh best to the max..

ha kadang2 terfikir jugak
annoying??
ala nak balik pun nak gtau beribu kali
*hahaha suka hati aku aku ada rumah,
kalaukautaknakbalikkaupunyapasallaokeh?

anyway,crap!
apa perasaan kamu2 bila bf/gf kamu duk
gedik2 menggatal dan memiangkan diri
dengan 'kwn2' perempuan atau lelaki lain?
haihhh tak boleh terima okeh??

reason?
ha ada lah
misalnya at first kamu tau dia kawan
dengan minah ni dan kamu tau
dia message dan calling2
even dia tengah date dengan kamu pun,
kamu rasa ape???

Haa 1 part rasa okey,it's fine
sebab dia xde nak sorok2 message atau
called tu dari kita,
but then tiba2 terfikir belakang kita camna ye??
huh xbaik negatif,tapi xbaik jugak kalau
selalu positif kan??
orang kata walau camana trust kite kat dia pun
still kena berjaga2,hmmmm....

2nd part,bila kamu tengah duk bercinta2
dengan encik darl kamu,then ada bunyi
fon dia yang lain,
kamu tanya tak??
haa siapa & kenapa dia call??
mesti tanya kan?sile ngaku sekarang!
hakhakhak...

Yang sebenarnya itu la yang terjadi
pada miss daff sekarang..
Mr.darl gtau minah tu sangat psycho,
memang treat macam dia bf dia la,huh!
*menyirap & hangin okeh!

Tapi xpe2,cool down bebeh
disebabkan mr.darl xde sorok pape
n i did message to that girl
hahahah sangat lawak,
tak baik lah cerita kat sini
dah lama tak mengenakan orang cam
gitu,so rasa puas!kihkih

Last word utk dia nak tau x ape??
u're idiot!
sebab??
dia panggil saya bodoh,
adil la kan??hehehe....

orait gtg,
u're veryyyy theee annoying girl!




p/s:nak kemas2 mau balik rumah,bye!

2 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tak malu okeh.. rasa macam nak lempang je kot pempuan macam tu. hish.. kan da emo. ehehe. selamat bercuti dear..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nak balik jugakkk!
haha..lohh kan kata nak btunang bagai dah c tipah tu? how?