BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 5, 2011

setelah sekian lama...

Salam hari jumaat

what a hot day today

eh bukan hari ni je

dah lama kot Terengganu tak hujan

haish sabar je lah,rasa macam kena berendam nih..
tapi bukan cerita hot tu yang nak di'story'

hurmm seperti yang sedia maklum

almost ramai uni's student tengah exam

or ada jugak yang dah habis kot

tak pun ada lagi yang masih menunggu

paper terakhir sebab gap yang

terlampau panjang atau mungkin ada juga

yang masih ber'honeymoon' dengan

study week yang tak habis2....hik

ok,tu uni's life punya cite..



Ni miss daff pulak punya cite,

haih pening fikir nih

sebab dah lama tak meng'exam'kan diri

so in a few days ahead dah start exam dah

walaupun paper sikit je tapi mak aiiii

soklan susah kot,banyak gila yang nak kena study

huhuhuhu yang paling best

*best ke??
exam ada PHONETIC lagi ye,
IPA symbol lagi

miss wanie,sila note okeh!

haih banyak pengalaman kot duk mengadap

phonetic dedulu masa kat uni together with the

cosmates,haih sekarang setelah sekian lama

tak mengadap exam sekarang sudah kena start

mengadap buku, mengadap slides2 powerpoint

menyalin2 nota kecik2

*kununnya


huhuhuhuhuhu tapi disetiap kali nak

mengadap tuh,encik syaitan selalu duk teman

suh pejam2 mata

haih bila n cemana nak habis kalau camtu....


anyway dah abih merepek,so sekarang

niat di hati mahu berusaha mengadap buku

kot la boleh absorb segala ilmu,

huahuahuahua

bubye!











p/s:anw,congrats to my lil bro,study rerajin nanti!

2 orang bagi komen beliau:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wahh phonetic kaww..haha
sukaaaa sgt2! *bluwekk
haha..weh xtdoq malam kot transcribe segala mak nenek tu dulu kn kn..coiii!

dafFodiLs (",) said...

hahaha taw xpe,lebam biji mata duk ngadap benda alah tu..haish mintak2 la xsusah sgt soklan nnt,aiyoo..