BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 16, 2011

siapa nak tolong saya baca buku??ada upahhh....

hye peepsss
entry di pagi hari,mengambil mood untuk
memulakan perjalanan untuk
meng'study'kan diri

hai la badan,hai la nyawa
kan ke best kalau orang lain yang boleh
bacakan buku untuk kita pastu
terus je transfer masuk
otak kita semula???
ek boleh ke??
ok,that's crap!

the journey to d mood to study
in this morning:

~ bangun pagi2 solat subuh dulu
~pastu main game dulu seround
*ok,tipu,byk round!
~hurmm ape lagi nak buat,okey lah
"saya basuh baju,eh bukan,the washing machine
wash it for me,hik.."
~ while waiting,ape lagi facebook'ing
and blogging, browsing & stalking..opsss!
~tapi still got no mood to start it,kena breakfast
dulu kot??hahak...*harus kua jap lagi ni =P

Ha tu dia aktiviti sebelum nak
dapat mood nak pegang buku,
gile malas kan??
*camne nak advise pupils suh baca buku
kalau camni???

Ala setiap orang ada learninbg style
mereka,study last minute la
sume kan,yang penting masuk kepala...
ada orang nak kena ngunyah masa
study,
ada orang nak kena dengar lagu/radio
masa study,
ada orang nak kena sunyi baru boleh
study,
macam2 style lagi kot yang ada...

miss daff pulak,kena perut kenyang dan tido
banyak2 baru boleh study,hahahaha...
* tu senget namanya!

Eh,baju saya sudah siap,daaaa!!!




p/s: Dear Allah,please please please please
make it easy for me to go through it,amin.....

0 orang bagi komen beliau: