BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 7, 2010

Hai senangnya dalam hati....

Salam ramadhan dan salam aidilfitri
yela kan ke tak lama lagi dah nak raya
harusla wish raya je duapuluhempatjam sehari
haish sudah2 la merepek miss daff oii...

Okeh2,miss daff ada gud news
ahaks sangat suke,gumbira,happy,excited
dan yang seangkatan dengannya
sebab tu la title pun ala2 orang happy
macam lagu dalam ceghita allahyarham
P.Ramlee ye tak?

Haish elaun sudah masuk maa
mana hati tak senang
darp tengahari sampai ke malam
senyum sampai telinga
hahah sangat gile
ye la,dah brape bulan cam hape2 je
sangap takde duit weh
eh bukan takde tapi kekurangan duit
ha baru betul
so arini member dengan tidak membuang masa
meng'announce'kan perkhabaran itu
kepada beta..
haa tengok la sindrom minah yang sangat
kekeringan nih,luckily my sis
yang sangat baik hati meng'sponsor' miss daff
tatkala dilanda kesusahan hehe
akak,jasamu dikenang,i luv u lebey lah!

So to my adik2,kiranya korang ada can la
nak merasa duit raya dari akakmu yang sorang nih
insyaAllah,mudah-mudahan lebih diberkati
aaminnn...



p/s: dengan tidak membuang masa telah menyopping
satu wedges tadik..hehe..daaaa

0 orang bagi komen beliau: