BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 24, 2010

wahai encik mood....

entry di pagi hari sabtu
alamak!
bila ingt esok da start kena pegi iPG
hati terus rasa
gundahgulanataktenteram
haii sebabnya miss daff ni ada terlalu
banyak assignment yang kena setelkan
huhuhu rasa macam mau nangis...

nak buat keje tu kena ad en.mood
sekarang dia xmo dtg2 jugak
ee takde feels nak buat kot
kalau buat jugak alamatnya mesti
ada yang tak kena
due da nak dekat
tapi still tak tengok keje tu
camane eh..
ha agaknya en.mood tu pun da merajuk
xmo datang2 dah
haiya susahla ini macam



p/s:niat dihati pepagi nih nak ngadap assignment,tapi....
haha lu pk la sndiri..

0 orang bagi komen beliau: