BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 17, 2010

..:::..riaNg rAyA bErsaMa meReka..:::..

Hai salam satu Malaysia
eh salah entry ni ditype lepas tarikh bufday Malaysia itu
Haih suke merepek la..
Seperti biasa,semua pun still dalam mood raya
so semestinya cerita hari ni
pasal raya jugak...best..
cerita agak riang ria jugak
yela mana taknya maraton raya bersama
besties,sampai mak tanya
'anakanda xjumpa jalan pulangkah?'
heheh..sory mak,sekali stahun jek...

Well,yesterday i've met wif few friends
a.k.a my besties laa
feeling great, like dun wanna go home
we are six altogether plan to go
round and round for maraton raya
then happily ending,we did it...
yela,bila lagi nak gathered reramai kalau
tak tyme2 camni je kan,tyme ni la
semua balik kampung
dan tyme ni la jugak masing2 takkan miss peluang
lepaking dan beraya sakan dengan member2..

Sangat best,kluar around 12,n malam baru balik
xdela p banyak rumah sangat tapi
disebabkan kat sesatu rumah tu
borak macam xnak balik umah
itu yang balik pun delay hakhak..
tapi yang penting semua enjoy

Okeh nak bagi kamu2 reader ni layan gambaq jugakla
*wat kunun2 ada reader la eh..






p/s: ini je yg trmampu,byk gamba tp letih mau upload
















2 orang bagi komen beliau:

Hajar Aisyah said...

yeaaaaaaaayyyyyyyyyyy...dapat cr gak entry ada pic ak...hahahhaha

dafFodiLs (",) said...

heheh suke ye ko cik aja...nnt next time ak hapload lg okeh,next gathering ok!