BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 26, 2010

Nobody is perfect, u too...

haip salam petang okeh
hampit maghrib suda
baru balik dari sukaneka patang nih
sunburn balik haih
takpe2 yang penting happy
emergency je kot join tadi sebab tak
cukup orang...
feeling great!

Biasala ayat pendahuluan yang tah hapa2
still nak update apa yg dibuatnya
hehe sorry!

Act nak cite pasal sorang minah nih
*cik oshinz n miss wani kenal kot
okeh, masa mula2 register cni tak perasan dia
lambat nak perasan sebab dia dah pkai tudung
*compulsory okeh!
Abis je dah masuk kelas semua baru la perasan si dia ni

Erm okeh isu dia sebenarnya
dia tersangatla psyco
tak engage dikatakan engage
kononnya bf keje kat overseas,
ayah dia somebody
same goes to her mum
hey, kenapa nak kena tipu semua tu
u malukah?
berasal dari kampung
ada parents yang jaga u
but still u nak create cite yang sangat
bukan-bukan
kekadang sampai tak tercapai di akal nih

Ape niat u buat macam tu??
malu sangat ke kalau
kita berasal dari kampung,
ada parents yang cukup baik untuk jaga kita?
We're not perfect k,
accept as what we're today
tak perlu nak create cerita sana sini to show
you have everything
you are rich
you have a 'perfect' bf,
and whatsoever things to show that
you are better than others...
a few friends here already know about that...

Erm familiar muka dia kat UKM,
i fact but different courses but
yet I still know you...



p/s: please b honest, we're not perfect!

3 orang bagi komen beliau:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hah?!! sape pulak ni? hish.. macam tak ingat. sape weh? YM cepat buzz!

syafawani said...

hish..:p
got it!

fariza fauzi said...

hell yeah..nobody perfect but people always think their perfect...