BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 3, 2010

Tepuk dada tanya selera =)

Hye
mood sangat happy lantaran baru
lepas ngedate dengan si dia
boleh senyum sampai telinga
and sweet dreams tonite hehe...

Lately asal cuti je nanti mesti dapat kad
ha taw kad ape?
haish kad kawin maa
sedikit tertekan di situ sebab evrytime
dapat kad tu mesti orang tu tanya balik
"bila ko nak kawin?"
ataupun
"bila ak nak rasa nasi minyak ko nih?"
ataupun dan yang seangkatan dengannya lah
pening bila di asak dengan pertanyaan
yang sebegitu

nak je jawab camni
"hello,ko kawin means aku kena kawin jgk ke??"
ataupun
"Am i too old so that u ask me when im gonna marry?"

Haish tu sebenarnya bukan masalah pun
juz a bit bored wif that kind of question..
Miss daff rasanya setakat ni belum cukup bersedia
untuk memikul tanggungjawab tu
belum cukup stabil lagi untuk menampung diri sendiri
juga kerjaya yang masih belum bermula
pendek kata, miss daff belum capai apa
yang miss daff nak
dan belum cukup berjasa untuk mak ngan abah
sekarang tu je yang ada dalam kepala hotak nie..
InsyaAllah kalau semua dah stabil
miss daff tidak akan teragak2 untuk
end-up zaman yang muda remaja
yang sangat berfoya-foya nih kihkih

So please jangan tanya bila miss daff lagi
bila mahu menamatkan zaman bujang,
*belum puas enjoy lagi what!hehe..
Apa-apa pun tepuk dada tanyalah selera
whether you're seriusly ready for that
responsible or not k..
So untuk friends who those which gonna married soon,
wish you all da best,b a good wife & husband k =)






p/s: tadi ngedate pun ada ckp2 pasal ni & the answer is just
like the above..tq for ur understanding dear =)



4 orang bagi komen beliau:

Mr.P said...

so...
bile nak kawen??
erk..salah tanye eh?

syafawani said...

hak3..stress kan weh..da tu nengok org len da stabil..jeles..tp dorg da bleh kawen..kite ni tggguuuuu...kih3

dafFodiLs (",) said...

mr.P: haish mr.p,how dare you!ahaks...

wani: weh u ad situasi yg sm kah?hahah..aah tungggguuuuuu =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bile seru dah sampai tu kite kawen la ye.. ahaha. ape ke susah sangat orang kwen ke tak. Tskkk..