BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 14, 2010

boleh tak saya marah bagi pihak anda??

huh memang la manusia kan
sentiasa mencari kesilapan orang lain
padahalnya kamu pun bukan bagus sangat
bukan la perfect..

Ish letih kalau jadi macam dia,
letih mahu bersabar tau
padahal miss daff ni hanya jadi pendengar je
bayangkan kalau hari-hari dengar cerita itu
tak ke kamu boleh hafal setiap kronologi cerita
yang bakal keluar pada hari yang berikutnya???huh!
pastu bila da hari2 dengar, rasa sakit hati jugak
walaupun bukan kita yang kena
bukan kita yang rasa,
tapi hari2 kita yang tengok, kita yang lihat,
tambah pulak lagi cerita yang orang tu sampaikan
tak betul, x ssuwaiii betul..
jangan ingat kamu lebih ckit je so kamu boleh sesuka hati
buat orang lain macam tu,eee....xsuke3x!

kepada yang berkenaan,sila la ubah cara kamu
kalau kamu terus begitu, tak mustahil xkan ada sesiapa
yang boleh tahan bekerja dengan kamu tau..
selama ni kitorang asyik dengar cerita kamu pasal orang itu
dan orang ini, tapi kali ini miss daff rasa
kamu tu sebenarnya lagi teruk dari orang yang kamu ceritakan..

Sorry, saya hanya berpihak kepada yang benar!

p/s: kalaula miss daff boleh ckp straight forward kat orang tu
kan ke lagi bagus *wink2!

1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

ishke ishke..sapakah gerangan org itu u?hehe