BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 7, 2010

my bad...sorry!

Hye,salam saturday semua
dikala dan ketika ini miss daff sedang berada
di ofis..OT!kihkih..k tu tipu saja...
ada kerja sket yang tak setel and need to settle down arini
kakak yang sorang lagi tu holiday ke sarawak
then terpaksala i sesorang kt ofis ni
tapi tak lama ah,half day je arini
so tengahari sket nnt bleh la balik
*family plan mau pegi picnic ini hari,malaysia is sooo hot!kihkih

Kebelakangan ni rasa banyak sangat benda x best
ari tu ada kena tegur dengan bos sbb ad some mistake
yang kitorg buat,tapi tak dinafikan itu
memang salah miss daff k
sebab banyak sangat benda nak kena ingat
kebetulan pulak time tu memang sangat busy,
macam2 nak kena settle down
plus pulak tetiba yang kitorang terkena tu
dengan customer yang memang eee nk cakap cmne eh
memang kerek gila lah,ee sabau je la nasib baik ko
customer hencek boss ku,kalau tidak...
*cess tu hati yang berkata2 tu,nak mati ckp customer cmtu!

Well,lepas ni kena jadikan mistake itu sebagai pengajaran
jangan buat lagi lepas ni,got it??
kerja kat cni best, tapi bila da jadi sumthing yang tak kena
tetiba semua da jadi xbest..
tapi biasa la kan kita kerja dengan orang,
kalau xbleh tahan sila pergi kerja dengan orang utan..
k that's my bad,sorry ye hencek boss!

Di sebalik rasa x best tu semalam miss daff dapat la
bertogether2 dengan a few friends of mine,
went to the one of my friends house
sebab ada some makan2 time,sebab dia sudah dapat kerja
government, then dia invite...
lepak2 umah dia sampai petang then sambung lagi
melepak berdua dengan cik ain,
kul 7 baru samapi umah..
but then, thanx god sebab gerak awal sket dr tempat kitorang
lepak tu sebab otw nak masuk kereta ternamapak
sumone & sumone, so lucky i am..
Kalau boleh,miss daff tidak mahu terjumpa mereka lagi,
no reason,i just don't want t happen..

owh ish dah macam essay plak la entry ni,
rasanya better la miss daff
puts a full stop here...!
daaa...

p/s: Btw, pleasure in the job puts perfection in the work!


0 orang bagi komen beliau: