BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 25, 2010

perempuan yang sensitif atau lelaki yang tidak prihatin??

Yuhuuuu dan salam satu Malaysia
ewah2 title xboleh blah ok..

Erm k tetibe terasa mau cerita ini topiq,
sebelum nie ingatkan kita je yang rasa benda ni
rupanya ada jugak orang lain yang rasa..
Semalam ad sumone cite kat miss daff
bukan cerita tapi lebih kepada mengadu la,
ceritanya pasal pasangannya yang over sensitif katanya,
dan yang sensitif itu harusla perempuan kan
perempuan dengan sensitif tersangatla sinonim
tapi lelaki ada jugak kot...

Pada miss daff sensitif tue subjektif sangat,
on certain part maybe kita boleh terasa
tapi jangan la sampai tak bertempat
kelak bf atau gf kamu2 akan mula rasa bosan
kalau semua benda dia buat kamu terasa maunya
tak bosan..kena plak benda tu jadi hari2,so ada can
hai hai bye bye la kan..

On my friends's case ni, yang mengadu itu
terkenal dengan perangai 'crocodile land'
ha tau ke??hahaha...sendiri fikir eh..
entah camne member miss daff boleh ter'couple' dengan dia
oO maybe jugak sebab jodoh mereka kan??

Tapi deep in my heart juga terasa dengan si pengadu,
dia sebenarnya tengah mengadu tentang member baik miss daff,
yang selama ni memang kamceng gile,
terasa kesian dengan dia cuma tak tahu bagaimana mahu bertindak,
miss daff dah gtau kat slh sorang member baik jugak pasal nih,
kitorang 2-2 amik keputusan wait & see,
tak mahu mengeruhkan keadaan yang sedia keruh,
nanti apa2 yang jadi disalahkan kita pulak, ha sape nak jawab??

Bab2 sensitif ni semuanya terpulang pada individu tu sendiri,
benda tu boleh diubah,tapi harus kena dengan gayanya
tambah2 lagi kalau pasangan tue baru2 je couple,
its takes time for both to understand each other,
give some space for both to know better,
rasanya lagi baik camtu..
cuma sekiranya still tak berubah,
boleh la ambil tindakan kan??
Erm b a good decision maker!


p/s: Juz pray the best for her,
masih teringat ape yang si pengadu tu gtau ='(



0 orang bagi komen beliau: