BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 19, 2009

+0dAy....

hye guys...
nothing much to say here,cuma arini ari kamis..hehe
so pe kene mengenany ngn cite ni?


straight to d point la yani oi =p
ok2,arini aku free so amatla sesuai klu aku jdkan ia ari paling afdal
kalau nk melaha heheh
so arini dgn tidak teragak2 aku telah meluangkn masa
tengok muvie ngn mR.dArl, walaupun hakikatnya
aku kena siapkan thesis aku klau x cmne nk dating ngn dr.supyan plak
huhuh...ala lgpun td kt mines je..
haaa kite tgk cte upin ngn ipin yg baru tu...

haa bg ktorg yg tengok cte ni rasanya memang best..

ad yg klakar,yg suspen,yg seram dan jgk yg sedih =(

complete set la org ckp heheh

walaupun cte utk budak2 tapi td kt muvie half jgk rasany orangnya

maybe jgk sbb arini pun ari org kerja

so maybe la xramai...

cte start kul 1 td then abis nearly 3 o'clock,jap je pun tp puas ati la..

die punye picture,d animation tu cantik..

betul,betul,betul hehehe...

cte animasi kt Malaysia pun xkurang hebatny ngn yg international

kn,so pe kata korg take time p tgk cte ni

memang xkn rugi,bley relax2 kan otak tu bg yg

stress2...lagipun rasanya time2 ni ramai member aku yg tension

nak menyiapkan thesis masing2 termasuk la aku..

huhu mintak2 la sempat siap

aaminnn...

p/s: thanx 2 sis aja yg telah merekemenkan cte ini kpd ku smlm,

cayala cu heheh...



0 orang bagi komen beliau: