BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 10, 2009

gUesSing d mEanIng??

'cause you're hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in then you're out
you're up and your down
you're wrong when its right
its black and its white
we fight we break up
we kiss we make up'
erm klu korg cemerlang gemilang ngn terbilang confirm
korg dpt teka lyric lagu kat ats ni kn2??
agak2 pe interpretation korg kt lagu ni?
emm nmpk cm biasa je kn...
actually sj je aku amik xtract part ni, cm relate sket ngn
aku,tp bkn aku sbnrny heheh....
bg aku lyric yg kt part ni cm describe sumone,my be bf die
in dat song la..
yg kt bley ckp sumone yg 'unpredictable',
jap ok jap xok,ssh nk di ramal..
suka2 ati wat decs wat sumthing cm x fikir abis2..
tp 2kn aku pny prediction je, len org len pendptnya kan
aku sj je meluahkan pe yg aku fikir psl lagu ni tu je..
tiada kaitan ngn yg mati,yg idup je la agkny
heheheh...
anyway, sket2 lagu ni cm match ngn mr.dArL =p
hahah watever is xde la kena sgt ad sket2 je tu yg
aku tb2 rs nk ltk lyric ni kt cni plak
klu tgk overall lagu ni korg musti fikir cm yg aku fikir ni jgk
klu xsm pun,sket2 musti ada kan kan???
heheh..agak pjg jgk tafsiran aku yg tah pape ni kn
erm hasil drpd pemikiran aku yg agk tjm td ini
la yg dpt ku hasilkan hehe...
anyway kang lg pjg lagi ssh
pnt nk meneliti hasil aksara yg x terkira ni ha =p
aDiOs (",)
p/s: lagu yg org create 2 kdg2 indirectly kena
je ngn diri kt xpun org2 disekeliling,termasuk la
life kt kn....

0 orang bagi komen beliau: