BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 9, 2009

k3si@n tApi...

Erm actually aku br je blk dr mkn ngn mR.dArL
tujuannya nk meyetelkn problem yg telah aku create smlm,setelah
berdiskusi secara aman akhirnya telah mendapat keampunan
mamat 2,thanx dear =)
Thank god,arini kua tanpa ada sbrg sengketa,
blk pun da bley senyum lebar heheh...
eh sbnrny aku cm da lari topic ni ha..
ni td nk cte psl bdk2 yg sort of mtk sedekah ms
ktorg mkn td, tp utk jualan amal ktny sbb die ad bwk balm..
aku xdpt nk bli sbb duit aku besa, ingtkan nk bg after dat tp xsmpat,
bdk 2 da xde pun,sedey jgk sbb xdpt nk tlg...
bdk yg dtg 2 rsny sebaya adik aku je,aku
bygkan klu adik aku yg kena wat cmtu.
setiap kali tgk diorg dtg 2, rs sedey
bygkan kite kt tempat diorg cmne rsny,brjln kt gerai mkn
pastu...
da naik kete td aku nmpk blk bdk 2,da kul 10 lebih,kesian..
bile diorg rehat,bile diorg study,pnt kan klu kt jd diorg..
sedey la,aku plak xbley sgt tgk org cmtu cpt sgt nk nangis
bkn nk tunjuk simpati sgt tp tah,mmg xbley tgk..
bile tgk cmtu, br aku tau aku kena bersyukur sbb ad mak ngn abah lg
yg bley tlg kite lg,
time ksih mak abah!!
rsny erm tu je la cte aku mlm ni,
pnt berjln 1 ari mt pun cm da xbley bukak,
so @diOsss =p
p/s: klu rs kite mmpu,hulurkn la xbyk sket kt bdk2 yg dtg
2,arini ari die,esok2 spe tau turn kite plak kn...

0 orang bagi komen beliau: