BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 20, 2009

aLoNe = sCaRed

Ermm sebenarny cIk dAfFodiLs ni agak busan..
mata die ni da kecik2 sgt petanda time utk tdo..
tApI.......
sedang cik daffodils ni meninjau2 laman kreatif sahabat2 blog
di sekitar alAm maYa ni,tiba2 die terjumpa satu blog...
dengan bersemangat dan tanpa berfikir lebih pjg die telah membaca n3
disitu oNe By oNe...
at first,n3 kat situ hApPy je, move on to d t0uChy FeEly story then smpai ke part yg agk
menyeramkan, gHosT sToRy huhu...
haa tula cik daffodils ni, masa die tgh syiok duk baca tu die xsedar yg
bahawasanya malam ini die akan tdo sOraNg..
cte2 kat situ xla terlampau menyeramkan tp bile kite
stay sorg2 haa korg tau la kn, macam2 benda la yg terbayangny
(haaaaaaaa padan muka aku huhu)
pastu mata yang tdny agk menantuk tibe2 jd segar je,aii pelik..
saja je nk suh cik daffodils ni berjaga, da la sesorg ni eish....
dan yg menjadi mangsany ialah tidak len dan tidak bukan my mR.dArL
heheh sorry..
die telah diarahkan supaya bermesej dgn cik daffodils ini sehinggala budak ni tdo
heheh yg merupakan sumthing yg memang die plg xske..
ok la,rasany bley la kiranya cik daffodils ni off laptop die dan terus beradu tanpa berfikir pjg
tentang ape yg telah di bacanya sebentar td..
so dat's all 4 2nite,tggu je la kot2 ad mimpi ngeri cik daffodils ni kt blog
ni dalam episod yg akan dtg ye..
ad!oSss....
p/s: pesanan kpd tuan punye blog ni ~ len kali jgn ngada2 baca gHosT s+0Ry g
tgh2 mlm =p

0 orang bagi komen beliau: