BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 9, 2009

b3auTiFuL dAy =)

Erm korg penah x gaduh2 smpai nk cerai berai da ni pastu baik blk then 2 aritu jd ari yg terbest????ha spe pnh jdcmtu sile nerdiri skrg??hehhe..
klu ad so bley r jd geng together2 kn...
So,dat is part of my story...
Erm cmne nk starting cte aku ni ye
haa alkisahny bermule apabila mr.darL berkata bhwa die akn
mmbw diri ke umahny pg2 arini, so aku berasa sedikt sedih n terharu
di atas kepergianny itu..
heheh tp tah la, at half journey he turns back n come
2 see me here..
kat cni aku tau die xd niat nk mrh2 aku cm cr die nk ckp die
syg 2,die jeles 2 kdg2 agak melampau...
so spnjg aku ngn die,aku hanya mendengar leterannya kesan drpd
kesalahanku yg tidak disengajakan...
pastu apabile drama 2 berakhir n aku telah mendp pengampunn
from dat MR, then 1 ayt yg die ckp,
"bley x klu kt nek cruise 2"
yeaaa akhirny,fuh lega tuhan je la yg tau
sbb aku tau dat problems solve!!!
ermm pastu ktorg p jln2,xjauh cm kt mines je tp bley than jgk la
pntny 2,ksian die...tp die jgk yg nk berjln heheh...
separuh masa pertama(cewahh cm men bola la plak hehe)
diisi dgn menonton muvie dgnnya,cte ONG BAK 2..
ternyata cte 2 pun x kurg hebatny berbanding cte piNk pAntH3r yg
aku tgk sblum tu...
action die mmg best,nmpk real btul pendek kt x rugi r duit ktorg
tgk cte 2 heheh..tp cteny cam tergantung sket kt ending 2,
sbb aku sbnrny xtau pe yg jd kt "TI3N" 2, tb2 dia jd tua n last word
yg aku ingt yg tiEn 2 terpaksa tanggung karma sumpahan die ?
haa yg tu la aku xphm heheh..
myb nnt ad ONG BAK 3 plak la kn???
eh da tersasar rsny jln crite aku yg sbnr td,stop melalut la
dear yaniE...
ok la,pas ktorg tgk muvie separuh masa 2 lg ktorg habiskan dengan me'window' shopin'
(aduyai yanie rosak bhasa ko wat tau)
tp dlm window2 tu ada la jgk bju sehelai heheh
tergugat iman klu tgk je...
lepas da penat pusing ktorg pun berangkat pulang ke 'negara' bangi dan
meneruskan acara lepak sedunia ktorg bertempat di taman tasik titiwangsa
dgn bertemankan bberapa mamat ArAb yg sesuka hati wat barbeque
di kawasn itu,pastu xde plak hulur2 kt ktorg...
walaubagaimanapun,ktorg dgn langkah bijak dan akal yg pjg
telah menapau sedikit mknn sperti jeruk,kerepek ubi,karipap
dan tidak lupe jg air jambu,sedap sey...teringt lg rasa die 2 huhuh...
at this point,best..
rasa cm ms jd kwn dulu,mcm2 cte ktorg share,
yg dulu2,yg sekarg,n termsuk la plan2 yg akn dtg..
picnic yg tidak seberapa itu beakhir kira2 jam 7.10 minit ptg waktu msia
hehehe....
lps dinner dia anta aku blk blok,alhmdulillah xe pape mslh kua arini, sume hepy je..
dan yg plg penting, ayt last dr aku utk die ptg td....
'nnt sy nk try pkaikn mascara kt bulu mt awk ye,mst
lg cntik,pjg bulu mata 2 cam unta punya'
hahahah jgn marah ye...
hehe bkn sng nk spent day ngn die without having any
problem at d last, so today is d luckiest i guess...
ermm alhmdulillah...
rsnya smpai di cni dulu bingkisan hati ni,to be continue..
tkut lame membebel kalah essay literature yg aku wat aritu...
hehee...
aDiOssss (",)
p/s: bkn tujuan aku nk show off cte aku ni,sekadar
nk share feelings ni je k

0 orang bagi komen beliau: