BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 7, 2009

~mY nUmBEr~

Tiba2 cam rs nk tergelak dulu hahah...
anyway,pg ni aku sj mengabiskan masa kat blog ni smentara
mnunggu discussion aku yd dikatakan akan bermula hr ni, but then no confirmation yet...
so aku melaha la kat cni..
sedang aku meneroka khazanah yg tidak ternilai harganya kt blog org len,termasuk la kat blog cu aja heheh (ampunn,jgn mara aa) dengan tidak sengaja aku telah mmbaca sumthing yg tajukny lebih kurg cmni "my iDeaL pArTnEr"..
dR penghayatan aku di situ, aku mendapati bahawa blogger itu (aja) heheh telah mendapat info itu drpd CHOKILALA...tanpa membuang masa aku telah menceroboh masuk ke blog chokilala tanpa izin heheh tp bukan PATI dan telah berjaya menemui entri di situ yg bertajuk
"kaitan no dengan personaliti" haa lbih kurg cmtula tjukny...
setelah meneliti aksara yang banyak ditaip di situ, akhirnya aku menemui no yg dikatakan telah menjadi milik aku; no 7 hehehe.
So, penjelasannya di situ agak menggelikan hati ku yg x geli ni hehe
ermm lets check it out..
BudAk nO 7 tU: buDak2 yg DilahiRkan paDa tariKh iNi 7Hb, 16Hb, 25Hb...
Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja.
*cantik menarik tertarik kau memang d boOm lalalala
Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian.
*ish agak ambiguos ayt ini maa,xde bkt lgsung pun dln seni, nyanyian yg seantaero dgnnya 2 hahaha...
Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran.
*haa ni lg satu,sama sekali tidak tepat..huhu
Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagian diri sendiri.
*ermm kan 1 tnggungjawab jgk berkhidmat utk kluarga cewah...
Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini.Jadi
anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira.
*haa yg ni cm lawak jgk tp watever i try la menyumbang utk dunia heheheh....
Pasangan ideal anda adalah no.2.
*heheh tp kn yg ni x match langsung ngn mR.dArL
heheeh pape pun entri ni memang best,sesuai nk menenangkan kepala otak yg myb jgk berserabut..thanx 2 cu krn meng'overview' entri itu,n kepada chokilala tahnx for d best entries (",)
p/s :So kpd mR.dARL ,soRry kLu i TrPkSa cRk yg LeN hahah
ya ammpuun deAr

0 orang bagi komen beliau: