BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 11, 2009

L3L@ki + K3rEtA = mOdiFi3D

BestFreeDesign.Com border=


Dear korg..
Ermm sbnrny xde pape nk cte sgt pun tp since da jari jemari ni bermain di keyboard ni ha secara tidak langsung tiba2 aku terfikir sumthing yg agak kelakar sedang bermain di minda ku ini heheh…

Anyway, pcye x klu aku ckp zmn skrg ni kn klu lelaki bile da dia da ad kete, sumtimes gf die pun die xlyn sgt da,everything his car is priority, ha ad x yg cmtu ek?heheh wahai kaum2 adam jgn la terasa ye,tix is juz wat I felt about it…

So, aku mendapat idea nk cte psl ni sbb my mR.dArL is d one who is sumtimes aku fkir cam fanatic ngn kete, add on lg die mmg study psl 2 so kalau setakat nk repair sket yg patut tu rasany no problem. Dengan berbekalkan pengalaman die bekerja sbg mekanik selama hmpir 3 taun akhirnya aku telah berhujah mengenai isu ini dengannya


BestFreeDesign.Com border=

Antara soklan yg aku tnykan kt die;

Kenapa ada lelaki yg agak fanatik dengan kereta? *
haa for d first question, die ckp as for him kete tu pun die rasa cam gf
so kalau die dpt syanteqkn kete die tu kan die jgk yg bangga,sama la klu ada
gf yg d bOom,sape yg x hepy kn..samala cam lelaki bile ad kete yg d boom jgk
heheh..so sama la kalau lelaki dpt touch up kete diorg syanteq2 =)

Agak2 kalau sorg lelaki tu xdapat touch up kete die r
asa tergugat x ngn kete kwn2 die?
berdasarkan ape yg telah dijwb oleh mr.dArL, die berpendapat bahawa
lelaki 2 cam x berperasaan la plak klu x rasa pape, xbanyak pun ckit m
esti diorg touch up jgk kete tu. Tapi x dinafikan jgk ad yg pakai
sebagai 1 keperluan je, bukan sume lelaki suka abiskan duit kat kete je.

Siape lg penting, kete ke gf?
heheh sebelum die menjawab soklan ini terlebih dahulu die ketawa…
then die ckp gf lagi penting (haa haha nasib la jwb cmtu klu x skrg jgk kt break ye)
Heheh sebenarnya xkisahla klu jwpn tu klu sekadar nk memuaskan ati aku,
tujuan aku tny bukan nk gaduh tp sekadar nk berfikir dan dengar
sendiri pe yang diorg nk pertahankan pasal minat diorg tu..


BestFreeDesign.Com border=

Then, lepas dah berdiskusi dan memerah idea di blog ni
so aku membuat kesimpulan yang kite kena respect pe yg diorg minat
asalkan btul2 ke jalan yg benar, x menyimpang dr landasan asalny, kalau
sekadar utk kepuasan diri sendiri, I dun think it is wrong rite?

Sekarang aku pun da tau sket2 psl kete jgk, hasil drpd ilmu yg
dicurahkan kpd aku dlm kete klu ktorg kuar together2 hahah..
ha contohnya aku da pndai tgk bile sebiji tayar2 tu dibuat hahah
x byk pun at least aku tau jgk heheh…


BestFreeDesign.Com border=

Seronok bile ad knowledge yg cmtu sbb xramai pempuan yg tau dan
berminat dengan kete2 ni. Dan juga sebagai preparation kpd sesape
yg mybe dapat husband ygsuka nk modify kete, juz encourage
them selagi ianya tidak melampaui batas dan tidak
membahayakan keselamatan kite

p/s: kepada mereka diluar sana yg suka me’modify’ kete anda, jgn
smpai pengubahsuaian kete anda membahayakan nyawa
anda dan orang2 di sekeliling anda..
‘AnDA maMpU mEnGubAhnYa’ hehehe…
aDioS


BestFreeDesign.Com border=

0 orang bagi komen beliau: