BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 9, 2009

.: bLogGeR aWarD :.


tHanX a loT 2 mIsS pEanuT dan Juge miSs koKo
yaNg telah bersuSah paYah mengHantaR award ini
heheh…..

Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

*Seperti raKan2 ku yang len,knpe award ini taun 2008 punye ek???

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda?

mIsS daFf telah mendapat award ini drpd sahabatnya
iaitu miSs pEanuT n juGa miSs kOko
They are happy person,giler2 dan sgt suka beronok-ronok
dengan gengnya
beliau juga merangkap cosmate miSs daFf
di ukm ni..

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10fakta/hobi diri sendiri?

* suka baca novel
*suka dengar musix
*suka sMs’ing
*suka melepak di bilik wani,
tapi da lame jgk tidak melepak di wilayah itu
*bkn suka tapi tersuka buat keje last minit ;p
*suka minum Nescafe
*suka balik umah
*sangat sayangkan family dan sahabat2nya
*laptop & my only one bear ni pun sayang jugak
*suka mengarut kat blog ni

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda?
Dengan sukacitanya MisS daFf ingin menganugerahkan
award ini kepada sahabat2 alam mayanya ni iaitu ;
1- dyan
2- oshinz

3- wanie
4-marlissa
5-koko


*sila tuntut award anda sebelum expired ye hehe =)

0 orang bagi komen beliau: