BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 25, 2009

.: d We3k iS bEgIN :.

Hye...
Erm kalau diikutkan hati ni terasa sgtla tidak mempunyai mood utk ber'aksara' diruangan yang sememangnya akhir2 ini telah menjadi port fav mIsS daFf...
tetapi disebabkan mood utk membuat xsiment tidak kunjung tiba so mIss daFf akhirnya telah membuat keputusan utk beraksara barang se'page' dua heheh =)

So,ni miSs daFf nk story sket cite semalam ngn arini.. actually semalam miSs daFf n the geNg telah bertungkus lumus membuat esei utk ELA lantaran perkhabaran yang diterima mengatakan bahawa kitorang ada consultation ngn dR.faRiZa, tetapi yang malangnya setiba kami di kelas itu tepat jam 10 pagi, dR. faRizA kemudiannya telah berdiskusi tentang consultation hour utk next wik!!!!haa guess wat???there's no consultation today =)

Wawawaaa agak kecewa jgk kami di situ kerana disebabkan oleh perkhabaran yang tidak benar itu, kitorang spent the whole nite doing the analysis sampai xtido,till around 6 am baru la sume kembali ke bilik masing2 walhal xla banyak sangat essay yang kitorang dapat (3 page je mampu buat) dan sebagai akibatya kitorang skip kelas peNd.sEpadU yang bermula pada pukul 8 aM..=)

Erm pagi td kitorang p kelas ELA smpai kul 12, isi perut jap then around 12.30 miSs daFf jumpa zUriNna utk discussion game. miSs dAff stay ngn diorang, berdiskusi, cari info kat libry sket then kul 5.45 baru smpai blik..
Mak aii penatnya tuhan je la yang tau,ngn ngntuk plus ari yang ujan je menambahkan lagi kepenatan tu, tapi setibanya di bilik mata ni tah la pe yang xkena tidak mahu melelapkan mata,yang lagi tension mata mIsS daFf ni memang kecik2 da tahan ngntuk tu tapi xmau jgk tido huhu pe la silap kt mata ni agknya ye..sekarang baru la mata ni da ngntuk balik,nk tido tp ingt nk wat kje sket jap g,hmmm tgk la cmne nnt..

Sebenarnya ni la minggu yang paling kritikal wat miSs daFf & the gEng for every semester, suring this time sume akan bertungkus lumus wat keje2 ni.. oh ye, jangan salah faham ye, bkn kitorang x start dari awl tapi sebab banyak sangat xsiment yang memerlukan komitmen kami so terpaksa la kan (heheh xbaek punye)

Rasanya till here dulu la eh,nk take time utk tdo n mood yang wat xsiment ni ha huhu =p


1 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

herghhhh..