BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 28, 2009

...eRmm...

eRmm pe nAk cte ek
cAm xde pape tapi nk cte jugak la heheh

ha da bpe ari ber'aksara' kat cni,so
today is d day
semalam da bertungkus lumus buat game ngn
my team mmber zuRinNa + moNaLl
till 5 aM baru tdo,tapi si MonaLl telah mengambil portnya
lebih awal dari yang dijangka
tepat jam 2 kot,die sudah pun melelapkan mata dengan enaknya...
tinggal la miSs dAff nGn zuRinNa meghabiskan setakat yang
tu yang lambat tdonya..

so arini sambung lagi wat game tu till 6 pm then baru
stop wat dan moNall telah kembali pulang ke hostelnya
selepas itu, tinggal la miSs daFf ini sendirian huhu..

bila dah duk sorang2 ni, mula la pk macam2
xsiment ad lg,thesis plak & d latest one kena translate
article law utk sorang member tu...
arini mR.daRl pun xde msg sgt,bz katanya
sebab tlg repair kete mmber ayah die,tah btul ke x heheh..
2-3 arini kurang sgt msg ngn die,da nk tdo baru dpt msg
tu pun jap je hmmm...kalau
kite free die x free, bile kite x free dia free
ha kan da terbelit2 ayt tu ha hehe...
kol pun jap2 je,xdpt dgr lame bebel die tu =P
rinDu die jugak sket, tapi disebabkan ad lg yg lebih penting
utk diberi perhatian
so that feelings should be put aside first...
(hOld On fiRsT deAr)

lagi 2mggu da nk abis sem ni,jap je rasanya
pastu exam then abish da study 3 taun kat cni,
sedey tap hepy jugak sbb da nk abis heheh..
exam will start on 21 apRiL ni,seminggu je exam tu utk
4 paper..

sekarng da pkul 7.30,masa utk mandi dan solat mgrib,
so ad baik kiranya saya mem'blah'kan diri ini dulu ye
hehhe..see u in d next n3 =P

0 orang bagi komen beliau: