BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 22, 2009

.: disCusSioN + baDminTon :.

hYe...
agenda arini akhirnya terlaksana jgk
that is
+ dIscUssIon eLa +
nearly half day miSs daFf melepak daN bersantai
(padahal byk je lagi keje len tp diatas sebab tertentu
ianya tidak dapat di'proceed'kan)
sesUka haTi lantaRan discusSion yang dijaduaLkan beRmula
pukul 2.00 pM telah delay about an hour
diatas sebab2 yang misS daFf tidak ketahui punCanya =)
seperti biasa sesi nk dapatkan mood tu mengambil masa yang agak lama
menyebabkan discussion itu delay jgk lagi heheh
(tu mmg habit discussion kitorang maa)
tetapi
alhamdulillah jgk sebab analisis advert tu tinggal lagi ckit je utk dihabiskan
tu pun sebab sume da xde
idea+ngantuk+letih
pastu kitorang menhabiskan sisa ptg kitorang dgn bermain bdminton
perlawanan yang agk sengit arini antara
oShinz+ daFf vS yaNie+waNie
berpeluh2 kitorang main,ilang ngntuk so hrp2 mlm ni ada semangat
yang camtu jgk utk analisis advert tu ye
bcz malam ni kena smbung lagi analisis tu,wat essay anD design advert
yang baru...
hope we'll manage to finish it in this 2-3 days,
sebab banyak lagi xsiment
yang memerlukan komitmen kami =l
game project + essay peNd.sepadu + literature +thesis (d coRe oNe)

.: k till here,nanti2 miSs daFf akan gtau ouR impRovement ya :.
p/s: thanx guys 4 ur coMmitmEnt iN doinG ouR taSk!!!

0 orang bagi komen beliau: