BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 21, 2009

.: sEmaLaM daN haRi iNi ;.

Xde pape yang besh sangat nk cite pun sebenarnya, saje je menghabiskan masa kat cni. Arini terbangun tdo lambat, nearly 10 aM. Agak lambat kn? da bpe byk masa yg da rugi kat situ.
So, cte pasal semalam..MisS daFf n d geng telah meluangkan masa utk pegi ke sort of like career talk kat dEwan GemilaNg, ala dekat je ngn kolej ni so we just go by walking. Lepas menjejakkan kaki ke dalam dewan tu x sampai bpe minit pun miSs daFf ngn cIk wAni telah menguap2, ish tu lum start lagi tu.

The talk start with a speech by...(eh da xingat la huhu), his speech is about 15 minutes, then die rasmikan je la program tu. After that, d talk is given by representatives from 'PETRONAS' & SHELL' regarding their company and the career opportunity that they will provides to graduateS according to their qualification. Erm this talk is quite ok la, walaupun ngntuk tapi ianya masih bleh di kawal =) Dalam kitorang ngntuk2 tu kitorang dengar jugak la pe yang disampaikan tu, then suddenly kitorang dengar penceramah tu suka sgt guna ayt ni ' I JUST WANT TO SHARE...',byk kali die ulang that sentence smpai wat kitorang gelak dan pastu mUla la kitorang analyse our lecturer punye fav word/sentence/phrase heheh stelah di observed, beberapa phrase yang menjadi fav diorang ialah 'CLEAR CUT, ANYWAY, AS FAR AS WE....,' and ad lagi 1tapi da terlupe plak..heheh kurang la sket ngntuknya pastu..

Masa talk tu on going, MisS daFf & the geng x memberi fokus sgt though that is the purpose we've go there hikhik....yang lagi best kitorang byk main. Bermula ngn cite2 yg tidak membuatkan kitorang bosan, sempat jugak mencapap sket apabila wani snap our pic together2...then we move to the ciK waNi gaMe heheh.. game die kite kena lukis d things that she's going to said and dari situ she will analyse our motivation level,ha korang pecaye x???heheh then die suh kitorang lukis pic 'lembu', rasanya lembu yang MisS daFf lukis tu x cam lembu, kesian betul (utk pengetahuan korang, mIss daFf bukanlah seorang yang pandai melukis heheh)..

X lupa jugak, masa talk 2 kitorang di'provide'kan ngn mknn. For breakfast mkn nasi lemak & lunch mkn nasi ayam ermm ok la,tq2!!!tapi....heheh lepas amik lunch miSs daFf & d geng tidak membuang masa lagi,kitorang balik dan selepas itu tidak kembali lagi ke dewan itu hahah jht betul,da amik mknn pastu blah (xbaik punye,ala2 zizan nih)...

Then ptg tu cam biasala miSs daFf belayar sekejap & tgk cik oshinz ngn cik waNi men badminton pastu pada mlmnya plak kitorang wat discussion pasal ELA (huhu kena analyse adv), da la susah tapi kitorang gagahkan jugak membuatnya till 1 aM kot. MisS daFf balik ke biliknya dan mengemas pape yg patut dan sempat jugak surf internet balik & around 2.30 aM baru la tido...

Haa sebenarnya arini pun program tu ad lagi, tapi miSs daFf & d geng dah decide xmo pegi heheh (ish rugi2x!!), then ptg nanti kitorang nk continue blk wat adv tu, x siap2 padahal da x lame da kena submit...huhu..

"Ya Allah,mintak2 la kitorang dapat siapkan semua xsiment tu nanti, aaminnn"
till here dulu k, tu je la cite semalam dan hari ini,

p/s: pic yang amik smlm lum transfer ke lappy ni lg so tiada picca utk n3 ini ye =)


2 orang bagi komen beliau:

syafawani said...

haha i ngan oshinz kn nak jadik pemain badminton wanita terulung negara..kihkihkih..em eh yg lukis lembu tu jgn gelak2 ae..hehe

dafFodiLs (",) said...

heheh i wsh ur dreams will come true dear =)
i x gelak la,tgk muke ni siyes jek =]