BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 1, 2009

.: uNsaTisfiEd + aNgrY = ??? :.

Actually xde pape sangat pun nak tulis ni3,
saje nak memenuhi masa lapang sebelum m!sS daFf
ni daPat m0od nak sTudy...
eS0k aDe quIz laGi!!!
saNgat tidaK beSh...

sebEnaRnya taDi miSs daFf ni baRu abis bAca pAper "m3tR0"
daLam banYak2 isu kat Dalam paper tue m!sS daFf ni3 terbAca isU paSal
gaNgsTer bebUdak sekoLah sekArang..
maCam2 cit3r...

:: aNtarA k3s yaNg da bErlaKu ::
+ sOranG stuD3n+ fOrm 4 meNinGgaL keNa beLasaH ngAn a grouP of 24 sTudeNts jugAk +
+ prEfeCt pUn keNa beLasaH seBab tEguR sTudeNt yaNg wAt bSinG +
+ k3tE cEkgu keNa baKar seBab teGur sTudeNt Yang xsiAp hoM3woRk +

tu3 baRu sk3t je tau,yaNg kit3 x+aU pun bANyak g
yAng paLinG bEst, buDak2 ni3 ade juGak yaNg jOin cErtaiN gEng nAk waT kacaU

:: d ThiNgs iS ::

+ wHat maKes aLL thIs tHingS haPpenS +
+ tiDak cUkuP lagiKah peNdidiKan aGama & moRal YanG meReka da bElajaR +
+ wHat aRe tHey acTuaLly waNt unTil theRe's cErtaIn cAse tHat haS bRoughT up tO th3 deaTh +
+ aDakaH diOraNg Ni jaHat, nAk TunJuk kuAsA aTau sEngaJa nAk taRik otHer's aTt3nt!onS +

meNurUt suMbeR baCaaN yaNg bLeh diperCayaimenGataKan bahaWa dIoraNg ni3
bukaN jaHat sebenarNya tapI senGaja
nAk tunJuk kuAsa paStu3 dioRang akaN pRoud wH3n oThers bEinG aFraid to Th3m...
ada juGak yaNg jaDi caMtu sebaB naK jaGa keseLamataN diRi seBab bil3 diorAng ada gRoup
sendiR! th3n fOr surE la di3 akaN dijaGa olEh ahLi kuMpulaNnya...
seLain iTu
(ceWah caM eSei bM pLak kuikui)
adA jugAk faKtoR2 laIn yaN contRibu+3 kaT prObleM ni3

:: miSalnYa ::
+ fam!ly pRobL3mS +
+ eNviRonmEnt faCtorS +
+ mEdia's InfluEncEs +

diseBabkaN itU maSalah ini p3rLu diatAsi bAgi meNgelaKkan lebiH baNyak
laGi kEs2 keMatian yaNg ser!us
semUa orAng keNa maInkan perAnan mAsinG la kAn...
seBagai seoraNg reMaja, seMuanya Nampak caM beSt biLa daPat waT caMtu taPi
koRang janGan luP3 jaNgaN seBab terLalu naK mengEjaRnYa,
oUr fuTure w!lL bE deStroYs
s3kaligUs frusTrateD ouR paRents hOpeS..


" dUn tOo muCh FolOw wHat d hEaRts saYinG cuZ i+'ll leAve a gRea+ eFfectS in 0Ur liF3 "

p/s : nAsib bAik gEng 4 sAhabaT tidak tErgoLong dAlaM gRouP yaNg
bEgitu kEcuaLi meLinduNgi ahLi2 di DalamnYa taNpa kEkerAsaN!!!
kUikUikUi...


2 orang bagi komen beliau:

wAni Here said...

a.ah cian dowg kan miss daff..TERANIAYA..make sure miss daff jgn wat camtu kat wani taw..haha..CHOIII!!

dafFodiLs (",) said...

hahah choii!!!!
tidak la begitu klau i buat pun maybe lagi kejam sket je wani =p